Faenza, Emilia-Romagna Palio del Niballo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Farverigt optog

De første tegn på, at denne begivenhed har fundet sted, stammer helt tilbage fra år 1164. Festen begynder med et flot optog hvor deltagerne og andre – i alt 400 personer – bevæger sig enten til fods eller på hesteryg gennem byen. Deltagerne er klædt i farverige middelalderdragter. Optoget ender ved byens stadion, hvor ringridningen skal foregå. Udfordrerne er indbyggere fra de fem forskellige kvarterer i Faenza, der er klædt i hver sin farve alt afhængig af, hvilket kvarter de kommer fra. Det sjette hold består af folk fra kommunen, der er med til at arrangere festen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Holdenes farver

Holdene er Borgo Durbecco klædt i hvidt, Porta Ponte klædt i gult, Porta Ravenna klædt i sort, Porta Imolese klædt i rødt og til sidst Porta Montanara klædt i grønt. Deltagerne til hest skal ride i galop to og to mod hinanden og føre deres spyd gennem en 8 cm. i diameter bred ring, som en stor figur af Niballo (hærføreren Hannibal) holder i udstrakt arm. Hannibal har lagt navn til begivenheden, da han angreb byen i år 208 f.kr.

"Ringrider prøve"

15 dage forud for løbet afholdes prøver, som deltagerne skal bestå, for at kunne få lov til at deltage i selve løbet. Til disse prøver er der fri adgang, hvorimod man skal betale på selve dagen.

 
search map