Agriturismo i Faenza i Emilia-Romagna

Locanda della Fortuna

Vinmarker og cypres-alléer a la Toscana
 
Locanda della Fortuna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda della Fortuna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Faenza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda della Fortuna ligger i et landskab, som mest af alt minder om et maleri med så betagende komponenter som panoramisk swimmingpool og bølgende bakkelandskab. Man kan sige, at det er her, det klassiske toscanske landskab ender - og få km nordfor tager den flade Poslette over med seværdige byer som Faenza (ca. 10 km) og Ravenna.

Nyd den smukke beliggenhed

Der er tale om et klassisk landsted med varme og charme, værtskab og landskab. Locanda della Fortunas styrke er utvivlsomt den smukke beliggenhed, haven med den store pool og den hyggelige indretning. Ved indgangen under den vinrankeklædte pergola træder man ind i en stemningsfuld stue med reception og læsestof. Det er muligt at spise i den hyggelige stue eller udendørs, når vejret tillader det. Man spiser a la carte. Stedets restaurant er også åben for udefrakomende gæster, som ikke bor på Locanda della Fortuna. Ugentlig lukkedag er mandag. I højsæsonen er det tilmed muligt at spise i restauranten til frokost.

Læs mere om Locanda della Fortuna

Udforsk landskabet på cykel

Når man ankommer, er der gratis parkering på en plads på den anden side af vejen. Dernæst er der et par små venlige hunde, som tager imod med åbne poter. Værterne stiller cykler til rådighed, hvis man vil ud og udforske landskabet. Hvis I søger oplevelser og aktiviteter, så er der inden for rimelig kørselsafstand både tennisbane, 9-hullers golfbane, rideskole og kurbade.

Dobbeltværelse Standard:
- 2 hyggeligt indrettede dobbeltværelser (et på 1. sal og et i stueplan) med wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet og bruser. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Comfort:
- 3 hyggeligt indrettede dobbeltværelser på 1. sal med wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet og bruser. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Family Room:
- 1 hyggeligt indrettet værelse på 1. sal med rum til i alt 4 personer. Værelset har wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet og stor bruser. Prisen inkluderer enten to voksne og to børn til og med 14 år eller tre voksne.
Dobbeltværelse med køkkenhjørne og terrasse:
- 1 hyggeligt indrettet værelse i stueplan med køkkenhjørne (mikrobølgeovn, ovn, gaskomfur, og opvaskemaskine) med panoramisk udsigt. Værelset har wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler), pejs og nyrenoveret badeværelse med toilet og stor bruser. Her er desuden stor privat terrasse. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Locanda della Fortuna

Læs personlige anmeldelser af Locanda della Fortuna som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda della Fortuna. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Locanda della Fortuna

Fantastisk beliggenhed

Vi boede på stedets eneste værelse med egen terrasse, og den var for os det, der gjorde opholdet helt unikt. Smukkere udsigt skal man vist lede længe efter! Desværre gjorde mitter/gnavpander til tider opholdet udendørs om aftenen til en prøvelse (det afhænger lidt af årstiden og vind).

Læs mere

Bedømmelse af Locanda della Fortuna

Goddag, ferien på Locanda gik virkeligt godt. Gode rammer og charmerende, landlige omgivelser. Jeg satte stor pris på holdets tilgængelighed, venligheden og gæstfriheden, altid smilende og med omtanke. Jeg anbefaler varmt dette sted.

Læs mere

Bedømmelse af Locanda della Fortuna

Læs mere

Jan og familie fra Odense boede på Locanda della Fortuna i Faenza fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Stedet var rigtigt fint og vennelige mennesker.
Dog må man sige pris niveauet på maden er urimeligt højt, kvaliteten er rimelig, men i forhold til restauranter i omegnen og Faenza er det alt for dyrt. Da vi var 11 mennesker og boede på 4 ud af 7 værelser lykkedes det os at få en lille reduktion på prisen. Men vi må anbefale at man spiser ude. Der er et akut behov for aircondition på værelserne, eller som minimum myggenet for vinduerne. Bort set fra disse forhold kan stedet anbefales.

Læs mere

Jytte og rejsefæller fra Rønde boede på Locanda della Fortuna i Faenza fra d. 14. til d. 21. maj 2012.

Vi har været på en dejlig ferie til italien. Her boede vi bl.a. på Locanda della Fortuna i perioden 14. maj til den 21. maj. Det er et fantastisk smukt sted og med
lige præcist den stemning som vi elsker ved Italien. Men, i den periode vi var der, virkede det som om man på stedet ikke rigtig var "igang".... Græsset i haven var højt...
Det var en periode med meget skiftende vejr og værelset var bare koldt. I opholdsstuerne var der heller ingen varme.... Det er ikke særlig hyggeligt at sidde og spise sin morgenmad eller aftensmad med overtøj på.. Det tager en del af fornøjelsen....
Men stedet og omgivelserne er forrygende og personalet søde og venlige.

Læs mere

Bedømmelse af Locanda della Fortuna

Læs mere
 
search map