Agriturismo i Faenza i Emilia-Romagna

Locanda della Fortuna

Vinmarker og cypres-alléer a la Toscana
 
Locanda della Fortuna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda della Fortuna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Faenza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda della Fortuna ligger i et landskab, som mest af alt minder om et maleri med så betagende komponenter som panoramisk swimmingpool og bølgende bakkelandskab. Man kan sige, at det er her, det klassiske toscanske landskab ender - og få km nordfor tager den flade Poslette over med seværdige byer som Faenza (ca. 10 km) og Ravenna.

Nyd den smukke beliggenhed

Der er tale om et klassisk landsted med varme og charme, værtskab og landskab. Locanda della Fortunas styrke er utvivlsomt den smukke beliggenhed, haven med den store pool og den hyggelige indretning. Ved indgangen under den vinrankeklædte pergola træder man ind i en stemningsfuld stue med reception og læsestof. Det er muligt at spise i den hyggelige stue eller udendørs, når vejret tillader det. Man spiser a la carte. Stedets restaurant er også åben for udefrakomende gæster, som ikke bor på Locanda della Fortuna. Ugentlig lukkedag er mandag. I højsæsonen er det tilmed muligt at spise i restauranten til frokost.

Læs mere om Locanda della Fortuna

Udforsk landskabet på cykel

Når man ankommer, er der gratis parkering på en plads på den anden side af vejen. Dernæst er der et par små venlige hunde, som tager imod med åbne poter. Værterne stiller cykler til rådighed, hvis man vil ud og udforske landskabet. Hvis I søger oplevelser og aktiviteter, så er der inden for rimelig kørselsafstand både tennisbane, 9-hullers golfbane, rideskole og kurbade.

Dobbeltværelse Standard:
- 2 hyggeligt indrettede dobbeltværelser (et på 1. sal og et i stueplan) med wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet og bruser. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Comfort:
- 3 hyggeligt indrettede dobbeltværelser på 1. sal med wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet og bruser. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Family Room:
- 1 hyggeligt indrettet værelse på 1. sal med rum til i alt 4 personer. Værelset har wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet og stor bruser. Prisen inkluderer enten to voksne og to børn til og med 14 år eller tre voksne.
Dobbeltværelse med køkkenhjørne og terrasse:
- 1 hyggeligt indrettet værelse i stueplan med køkkenhjørne (mikrobølgeovn, ovn, gaskomfur, og opvaskemaskine) med panoramisk udsigt. Værelset har wi-fi, loftsvifte, tv (med italienske kanaler), pejs og nyrenoveret badeværelse med toilet og stor bruser. Her er desuden stor privat terrasse. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map