Faenza, Emilia-Romagna Fiera di San Rocco

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Fiera di San Rocco finder sted hvert år den første søndag i november i byen Faenza, der ligger i regionen Emilia-Romagna.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fire dages begivenhed

Siden det 12. århundrede har La Fiera di San Rocco tiltrukket indbyggere fra hele Emilia-Romagna regionen – dog har den i længere perioder været afskaffet for så igen at blive genoptaget i starten af 1998. Begivenheden strækker sig over 4 dage og byder på religiøse ceremonier i kirker og klostre, udstillinger af antikke biler og traktorer, foredrag, optræden, spil for børn, en middelalder udstilling, et marked med lokale produkter, salg af traditionelt kunst- og håndværk og udstilling af mange dyr som heste, ponyer, æsler, muldyr, får, geder, kaniner, høns og strudse.

Skiftende temaer

Hvert år skifter markedet det kulturelle tema ud med et nyt, eksempelvis har det en gang været ”Il volo e il cielo” – flyet og himmelen. Dette var valgt ud fra 100 års jubilæet for det første fly, der nogensinde blev fløjet af en italiener i 1909 og et andet eksempel er "70° anniversario della liberazione di Faenza dal nazifascismo" 70 året for Fienza's befrielse fra Fascismen.

 
search map