Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Faenza er en lille by i provinsen Ravenna, der hører til Emilia-Romagna regionen. Den ligger blot 50 kilometer fra Bologna, for foden af de første små Apenninerbjerge og har godt 55.000 indbyggere.

Byen er oprindelig romersk og allerede i renæssance tiden, var den en anerkendt kunst by på grund af keramikkunsten (deraf navnet for byen). Her er der rig mulighed for at købe den kendte keramik kunst fra én af de mange keramikbutikker, man finder i gaderne.

Kort over Faenza

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og resten af området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Også værd at besøge

Af andre interessante steder at besøge i byen er La Cattedrale, én af de højeste renæssance katedraler i Emilia-Romagna, Palazzo Milzetti, det mest betydningsfulde neoklassiske palads i regionen, Il Teatro Masini et af de smukkeste teatre i Italien. Byens gamle kerne er fyldt med liv på markedsdagene. Er du her den tredje søndag i juni, kan du desuden opleve det Palio del Niballo - en traditionsrig konkurrence i ringridning.

Når sulten melder sig skal man heller ikke lede længe, da der er masser af restauranter, pizzeriaer, barer og is steder. Besøg også den botaniske have eller parken Parco Bucci med et stort antal af fuglearter, små søer med masser af fisk og selvfølgelig et væld af blomster og planter.

Læs mere om Faenza

Hotel, ferielejlighed eller ... ?

Er du på udgik efter en feriebolig i Faenza? Blandt de hundredvis af ferieboliger i Italien, som vores lokale rejsekonsulenter personligt har udvalgt ligger mange i Emilia-Romagna regionen. Derfor kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af boligformer lige fra små, hyggelige Bed & Breakfast til store hotellet med alle tænkelige faciliteter.

Brug søgemaskinen ovenfor til at danne dig et hurtigt overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Faenza inden for de ønskede datoer. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller spørgsmål om de forskellige boligformer? Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar med flere gode råd, så du kan få en perfekt ferie i Italien.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Faenza og ønsker at flyve til Italien, er det mest oplagt at finde en forbindelse til Bologna lufthavn, som ligger nærmest (64 km). Der er gode chance for at finde en passende forbindelse til denne lufthavn, som i skrivende stund bruges af adskillige flyselskaber, både store og små, såsom SAS, easyJet og Ryanair.

I vores søgemaskinen er det nemt selv at finde de bedste priser og bestille flybilletter til samtlige lufthavne i Italien. 

Faenza ligger som et stop på toglinjen Bologna-Ancona og er endestation på Firenze-Faenza og Faenza-Ravenna linjerne. Dertil kommer diverse busforbindelser. Alt i alt er der altså gode muligheder for at komme til og fra byen med offentlig transport. Vil du helst ikke være afhængig af køreplaner og gerne kunne besøge seværdigheder, som ligger lidt uden for alfarvej? Så anbefaler vi, at du bestiller billeje i Bologna lufthavn hjemmefra. Så er det let at komme fra lufthavnen til din feriebolig med bagagen, og du er klar til at tage hul på en ferie med masser af unikke oplevelser fra dag ét. 

Pakkerejser til Emilia-Romagna

Skal du udover en feriebolig i Faenza også bestille flyrejse og eventuelt billeje, kan du med fordel klare det hele her hos In-Italia Rejser. Vælger du at bestille din ferie i Emilia-Romagna som en samlet pakke hos os, er du således dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver ekstra tryghed.

Rejser til Emilia-Romagna - læs mere om vores pakkerejser

Udflugter

Du bør tage en tur ind til Ravenna, som ligger knap 30 km væk ude mod kysten. Her er en masse at fordybe sig i for den kunst- og historieinteresseret. Det er dog også dejligt blot at nyde stemningen på byens pladser og torve, hvor der desuden ligger mange gode restauranter og caféer. Tilsvarende er Ferrara et oplagt mål for en udflugt, selvom den ligger længere væk. Her kan du blandt andet betragte byens gamle kvarter fra en af de bedst velbevaret bymure i Italien.

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder på ture med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt sortiment af spændende udflugter i Emilia-Romagna, som du kan booke online hjemmefra.

Du bor heller ikke langt fra Adriaterhavskystens hvide sandstrande, hvis du trænger til en forfriskende dukkert og afslapning i solen.

Lokale links

Den officielle hjemmeside for keramikmuseet finder du her

Skjul teksten
 
 
search map