Hotel i Comacchio i Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her får du et lille, hyggeligt hotel med en fredelig gårdhave og gåafstand til både forretninger og spisesteder i stemningsfulde Comacchio.

Imødekommende værtspar

B&B Al Ponticello ligger på 1. sal (der er elevator til receptionen) i en ældre ejendom. Når man træder ind, møder man ud over det imødekommende værtspar en reception med materiale om lokalområdet og mange gode forslag til udflugter (fx stranden som ligger ca. 4 km væk eller vådområdet Valli di Comacchio, som er et slaraffenland for ornitologer). I samme lokale finder man også morgenmadssalen (buffet). Alle værelserne ligger på samme etage.

Læs mere om B&B Al Ponticello

Værelse med kanaludsigt (inkl. morgenmad)
- Alle fem værelser har udsigt til kanalen og den smukke rødstensbro foran hotellet (enten forfra eller fra siden). Værelserne er pænt indrettede (stil og farver varierer) og har alle tv (med italienske kanaler), aircondition, wi-fi, telefon, minibar, værdiboks og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af værelserne har plads til en ekstra opredning og to værelser har plads til familier med to voksne og to børn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map