Hotel i Comacchio i Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

 
B&B Al Ponticello er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Al Ponticello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Comacchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her får du et lille, hyggeligt hotel med en fredelig gårdhave og gåafstand til både forretninger og spisesteder i stemningsfulde Comacchio.

Imødekommende værtspar

B&B Al Ponticello ligger på 1. sal (der er elevator til receptionen) i en ældre ejendom. Når man træder ind, møder man ud over det imødekommende værtspar en reception med materiale om lokalområdet og mange gode forslag til udflugter (fx stranden som ligger ca. 4 km væk eller vådområdet Valli di Comacchio, som er et slaraffenland for ornitologer). I samme lokale finder man også morgenmadssalen (buffet). Alle værelserne ligger på samme etage.

Læs mere om B&B Al Ponticello

Værelse med kanaludsigt (inkl. morgenmad)
- Alle fem værelser har udsigt til kanalen og den smukke rødstensbro foran hotellet (enten forfra eller fra siden). Værelserne er pænt indrettede (stil og farver varierer) og har alle tv (med italienske kanaler), aircondition, wi-fi, telefon, minibar, værdiboks og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af værelserne har plads til en ekstra opredning og to værelser har plads til familier med to voksne og to børn.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Al Ponticello

Læs personlige anmeldelser af B&B Al Ponticello som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Al Ponticello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra B&B Al Ponticello

super ophold

Opholdet var super, lækkert B&B, enkelt, sjovt design, smukke omgivelser og så var værten lige den guide, som vi søgte til vores specialtur. Anbefaler stedet, Comacchio og omgivelserne på det varmeste til venner og kolleger.
En mailadresse til værten udbedes så jeg kan sende særinformationer om Anders Lassen og hans rolle i allieret tjeneste under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Fremragende service!

Hyggelig B&B med god service i centrum af byen ved kanalen!

Læs mere

Bedømmelse af B&B Al Ponticello

Læs mere

Per og familie fra Norge boede på B&B Al Ponticello i Comacchio fra d. 27. marts til d. 2. april 2013.

Vi havde en meget god tur til Comacchio, og har kun godt at sige om B&B al Ponticello - utrolig venlig og hjælpsom vært/værtinde - fik mange gode samtaler under morgenmaden, det var morsomt at lære nogle italienere at kende, det gav en ekstra dimension til turen.
Commacchio er en lille by, hvor italienerne bor og lever, ikke tilpasset turister, vi synes det var spændende, ikke mindst menuen på restauranterne – meget fisk og skalddyr.
Skulle bare have haft bedre vejr, det var koldt og regnfuldt, men det har man jo ingen garanti for.

Send vores bedste hilsner til Rikardo og hans familie i Al Ponticello.

Læs mere

Palle fra Tranbjerg boede på B&B Al Ponticello i Comacchio fra d. 22. til d. 26. maj 2011.

Comacchio var et skud i tågen, idet det primært var Ravenna der skulle besøges. Men det var en charmerende by med hyggelig kanalstemning og en stolt ålefiskerhistorie. Sejlads til gamle åle-fangststaioner var spændende.
Værten + familie på Al Ponticello var meget hjælpsomme og gæstfri. Man skulle nærmest ikke nævne hvad man ville besøge før der var udskrevet kort med indtegnet parkering og spisemuligheder, og hvor det var muligt var der også entre og sejladsbilletter klar. Samme venlighed om aftenen i gårdhave, hvor der blev tændt sterinlys for os, serveret drinks og snacks. Man følte sig virkeligt velkommen.
Og så lige den ene af de af værten anbefalede restauranter i Comacchio. Deres alt fra havet antipasta var overdådig. De blev bare ved med at bære fiskeretter ind. Det var lækkert og vildt. Primoen var også god, men næsten for meget.

Læs mere

Bedømmelse af B&B Al Ponticello

Læs mere
 
search map