Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residenza Valverde er et nyere feriecenter beliggende få meter fra Parco del Levante, byens store grønne park med legeplads. Det er et sandt paradis for børnefamilier, hvor faciliteter og muligheder for underholdning står i kø.

Oplagt sted for familier

Stedet ligger lige ved den børnevenlige strand, ca. en km fra Cesenaticos bycentrum. Der er to svømmebassiner (af hvilke et er opvarmet) med et område for børn, vandmassage, billard, bordtennis, minitennis, restaurant med aircondition, have og parkeringsplads. Mod betaling kan man benytte sig af vaskerum, garage og Internet-Point.

Læs mere om Residenza Valverde

Her får du terrasse med havusigt

Lejlighederne råder alle over telefon, satellitfjernsyn, aircondition (mod bestilling og betaling af tillæg på stedet), terrasse med havudsigt, bord og stole. Vi gør opmærksom på, at der på udendørsarealerne er børneunderholdning hver eftermiddag/aften indtil ca. 22.30.

Lejlighederne på Residenza Valverde

Studio Libeccio M2

Etværelses lejlighed med sovesofa og tekøkken, badeværelse med bruser/badekar samt udeplads og havudsigt. Ca. 28 m²

Lejlighed m. 2 soveværelser Scirocco T6

Treværelses lejlighed med opholdsrum og tekøkken og to sovepladser, 2 soveværelser, badeværelse med bruser/badekar samt udeplads og havudsigt. Ca. 48 m²

Lejlighed Maestrale m. 1 soveværelse m. havudsigt og balkon/terrasse

Toværelses lejlighed med opholdsrum, tekøkken og to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og evt. ekstra seng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse med havemøbler og havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map