Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Sport

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Badeferie for hele familien er vellykket når man kan vælge mellem strand og pool. På Residenza Sport bor du i ferielejligheder med eget poolanlæg og kun 100 meter fra den gode sandstrand i bydelen Villa Marina, lidt syd for det livlige Cesenatico, hvor der i centrum ligger mange caféer, restauranter og butikker.

Opvarmet pool og underholdning til store og små

Her kan du og dine børn vælge her at bade i to svømmebassiner, hvoraf et af dem er opvarmet, at nyde vandmassage eller hygge jer i spillehallen med bl.a. billard og bordtennis. I kan også hoppe op på pedalerne og benytte jer af cyklerne, der stilles til rådighed. Underholdning arrangeres for børn og for voksne men kun på italiensk, hvilket kan være ret sjovt, selv om det ikke altid er helt forståeligt.

Læs mere om Residenza Sport

Ferielejligheder med egen terrasse

Residenza Sport består af to bygninger med et stort poolområde i midten. Den ene bygning rummer hotelværelser, mens du i den anden finder lejligheder af forskellige størrelser. De er alle udstyret med fjernsyn, aircondition (mod betaling af tillæg), pengeskab, telefon og udendørs terrasse med bord og stole, hvor du kan nyde måltiderne sammen med familien - her kan du selv vælge om du vil tilberede maden eller benytte stedets eget take-away.

Læs om lejlighederne på Residenza Sport

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Hotel Nettuno

Cesenatico

search map