Cesenatico, Emilia-Romagna La Cuccagna dell´Adriatico

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Palio in Notturna er en traditionsrig begivenhed, der afholdes i byen Cesenatico ved Adriaterhavskysten i juli måned.

Hvad går det ud på?

Det er en konkurrence mellem seks hold fra forskellige byer i regionen Emilia-Romagna. De deltagende på hvert hold er klædt i ens badedragter i den farve, der repræsenterer deres by. Konkurrencen går ud på, at en 14 meter lang træstamme smøres ind i fedt og placeres skråt ud over vandet i havnekanalen. Hernæst er det deltagernes opgave at kravle op på toppen af træstammen uden brug af hænder, og når toppen er nået, skal de blive siddende et minut, før de kan erklæres som vindere.

Værd at opleve

Vinderen får præmier i form af madvarer, penge og ikke mindst tilskuernes jubel. Tilskuerne morer sig over de forskellige kreative taktikker, som holdene benytter sig af for at forcere den glatte træstamme. Især turisterne får en sjov mulighed for at lære om traditioner og kultur fra Emilia-Romagna, og derudover kan de stemme i de mange opmuntrende sange og tilråb, som de livlige fans står for. Konkurrencen har været afholdt i knap 20 år og er absolut en oplevelse værd.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map