Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Sport & Residenza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Badeferie for hele familien er vellykket, når man kan vælge mellem strand og pool. På Residenza Sport bor du i ferielejligheder med eget poolanlæg og kun 100 meter fra den gode sandstrand i bydelen Villa Marina lidt syd for den livlige Cesenatico, hvor der i centrum ligger mange caféer, restauranter og butikker.

Opvarmet pool og fokus på børnene

Her kan du og dine børn vælge at bade i to svømmebassiner, hvoraf et af dem er opvarmet, nyde vandmassage eller hygge jer i spillehallen med bl.a. billard og bordtennis. I kan også hoppe op på pedalerne og benytte jer af cyklerne, der stilles til rådighed. I sommerperioden arrangeres der underholdning for børn og for voksne, men kun på italiensk, hvilket kan være ret sjovt, selv om det ikke altid er helt forståeligt.

Læs mere om Hotel Sport & Residenza

Gode faciliteter

Hotellet har en restaurant, indendørs parkering, vaskerum, shuttlebus ind til centrum samt udlejning af cykler. Hotellets indretning og de mange, gode faciliteter betyder, at mange familier vælger at komme tilbage hertil. Her kan alle nemlig slappe af og have det sjovt.

Her er dejlige værelser

Stilen er moderne og indretningen komfortabel. Værelserne har enten balkon eller (overdækket) udeplads. De har alle aircondition, TV, safetyboks, lille køleskab, telefon samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Sport & Residenza

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sport & Residenza som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sport & Residenza. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Sport & Residenza

Super hyggeligt hotel med masser af ekstra ting.

Det var første gang at vi var i dette område og bestemt ikke sidste gang. Selve hotellet var mega hyggeligt med et meget serviceorienteret personale.
Hvis man vil på ferie med en masse danskere skal man ikke vælge dette område, idet det primært er italienere der holder ferie her, men der var faktisk et plus syntes vi.
Vi var afsted med 2 børn på 7 og 3 år, og der var masser af aktiviteter for dem. Der blev arrangeret en masse aktiviteter på hotellet, og der var super super strand lige ved siden af.
Der er blandt andet besøg besøg på indehaverens gård med spisning, der er gratis bådtur, man kan låne cykler, både til børn og voksne, og der er også en Christiania bike så børnene ikke selv skal køre.
Der er masser af aktiviteter om aftenen i nærområdet, hvilket selvfølgelig kan give lidt støj men ikke noget problem.
Hvis man er til cykling, er der masser af muligheder for at få højdemeter i benene, efter ca.15-20 km rammer man stigninger på alt fra 4 til 18% hvilket godt kan give sved på panden. Og hvis man ikke ønsker bakker kan det også sagtens lade sig gøre.
Vi har både været ved Bibione og her og vil til enhver tid foretrække Cesenatico.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Sport & Residenza

Læs mere

Dejlig ferie i fine omgivelser

Dejlig stor lejlighed (to voksne og 2 børn (16 og 14 år). Dog meget lille køkken - to kogeblus og lidt bordplads.
Boede på 1. sal havde to balkoner hvilket var dejligt. Den ene vendte mod stille vej til hotellet. Dejlig morgenmad og super serviceminded manager på hotellet. Man kunne låne cykler på hotellet hvilket var dejligt, så man kunne cykle rundt.
Fin afstand til strand. Vi gav 10 euro for to stole og parasol på strand pr. dag. Pool var ikke så stor som den så ud til på billederne og der var rigtig mange små italienske børn (0-10 år).

Læs mere

Her rejser vi gerne til flere gange.

Godt udgangspunkt for en ferie hvor man kan kombinere afslapning ved poolen og på stranden med cykelture. Kort afstand til strand er et stort plus. Venligt og hjælpsomt personale. Lejligheden blev rengjort ca. hver 3. dag. Kun positive oplevelser.

Vi cyklede næsten hver dag (landevej) turer på 50-70 km. og nogle lidt længere. Meget godt cykelterræn, særligt når man kom ca. 15 km. ind i landet og kom til "bjergene".

Det eneste vi savnede var flere gode restauranter med gode priser. Men kan anbefale Giorgi og Aqua Marina. Samt frokoststedet til Luca (husker ikke navnet) i gaden nærmest stranden.

Læs mere

Dejligt hotel med styr på tingene og god service

Familie hotel som ligger centralt i byen og tæt på stranden, alle steder er det til at komme rundt med kørestol. Vi havde vores datter på 10 år med som sidder i el-kørestol sammen med hendes bror og søster. Vi havde en 2 værelses lejlighed på hotellet og brugte meget af vores tid omkring poolen vor der altid var god plads i stedet for stranden som godt kunne føles som fluepapir. Om aften bliver nogle af gaderne tæt på hotellet lukket af og så er kommer der en masse forskelige gøgler og underholder. alt i alt et rigtigt fedt sted.

Læs mere

Fantastisk sted!

Da vi ankom til stedet lørdag eftermiddag, fik vi en imødekommende modtagelse. Personalet kan tale både tysk og engelsk uden forståelses problemer.
Parkeringforhold: Ejeren sørger for at ens bil bliver parkeret og hentet når man skal bruge den.
Stedet og Byen er perfekt for børnefamilier.
Vi var afsted med 2 voksne og vores 2 børn på 19 år. De hyggede sig i poolen og de lokale cafeer.

Vi har haft en fantastisk afslappende ferie.

Læs mere
 
search map