Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Sport & Residenza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Badeferie for hele familien er vellykket, når man kan vælge mellem strand og pool. På Residenza Sport bor du i ferielejligheder med eget poolanlæg og kun 100 meter fra den gode sandstrand i bydelen Villa Marina lidt syd for den livlige Cesenatico, hvor der i centrum ligger mange caféer, restauranter og butikker.

Opvarmet pool og fokus på børnene

Her kan du og dine børn vælge at bade i to svømmebassiner, hvoraf et af dem er opvarmet, nyde vandmassage eller hygge jer i spillehallen med bl.a. billard og bordtennis. I kan også hoppe op på pedalerne og benytte jer af cyklerne, der stilles til rådighed. I sommerperioden arrangeres der underholdning for børn og for voksne, men kun på italiensk, hvilket kan være ret sjovt, selv om det ikke altid er helt forståeligt.

Læs mere om Hotel Sport & Residenza

Gode faciliteter

Hotellet har en restaurant, indendørs parkering, vaskerum, shuttlebus ind til centrum samt udlejning af cykler. Hotellets indretning og de mange, gode faciliteter betyder, at mange familier vælger at komme tilbage hertil. Her kan alle nemlig slappe af og have det sjovt.

Her er dejlige værelser

Stilen er moderne og indretningen komfortabel. Værelserne har enten balkon eller (overdækket) udeplads. De har alle aircondition, TV, safetyboks, lille køleskab, telefon samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map