Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nettuno byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Pool og tæt på strand

Hotellet byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Læs mere om Hotel Nettuno

Hotellets værelser er ca. 20 m² og er alle indrettede i blåt med hvide møbler og nougatfarvede stoffer. Alle værelserne råder over aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser, samt hårtørrer.
- Comfort-værelser har alle balkon og udsigt mod poolen, haven eller en intern gård. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med havudsigt fra siden har balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med direkte havudsigt har enten balkon med direkte havudsigt eller panoramisk udsigt. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser Marina med balkon / loggiao g direkte havudsigt: de er ca. 30 til 40 m² og har alle enten loggia eller balkon med direkte havudsigt. De indeholder alle dobbeltseng samt sofastol eller sovesofa, der nemt kan omdannes til én eller to ekstra opredninger. Værelset indeholder også tekøkken hvilket gør det til et godt valg for familier med små børn da det er muligt at orden børnemad lige når der er behov for det.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map