Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

 
Hotel Nettuno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Nettuno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cesenatico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Nettuno byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Pool og tæt på strand

Hotellet byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Læs mere om Hotel Nettuno

Hotellets værelser er ca. 20 m² og er alle indrettede i blåt med hvide møbler og nougatfarvede stoffer. Alle værelserne råder over aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser, samt hårtørrer.
- Comfort-værelser har alle balkon og udsigt mod poolen, haven eller en intern gård. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med havudsigt fra siden har balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med direkte havudsigt har enten balkon med direkte havudsigt eller panoramisk udsigt. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser Marina med balkon / loggiao g direkte havudsigt: de er ca. 30 til 40 m² og har alle enten loggia eller balkon med direkte havudsigt. De indeholder alle dobbeltseng samt sofastol eller sovesofa, der nemt kan omdannes til én eller to ekstra opredninger. Værelset indeholder også tekøkken hvilket gør det til et godt valg for familier med små børn da det er muligt at orden børnemad lige når der er behov for det.

Værelserne på Hotel Nettuno

Dobbeltværelse m. havudsigt fra siden og balkon

Hotellets værelser er ca. 20 m² og er alle indrettede i blåt med hvide møbler og nougatfarvede stoffer. Alle værelserne råder over aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser, samt hårtørrer. Disse værelser har balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.

Suite (marina) m. balkon

Hotellets værelser er ca. 20 m² og er alle indrettede i blåt med hvide møbler og nougatfarvede stoffer. Alle værelserne råder over aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser, samt hårtørrer. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger på disse værelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Nettuno

Læs personlige anmeldelser af Hotel Nettuno som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Nettuno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Familiehotel

Hvis man er til svømmepool, skal man ikke vælge dette hotel. Stranden ok, men overfyldt som alle italienske badestrande. Hotellet hyggeligt, men pt ikke helt klar til skandinaviske gæster sprogmæssigt pt primært tysk og selvfølgelig italiensk.

Læs mere
 
search map