Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Hotellet ligger direkte på stranden Værelse Acqua Suite Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, helt ud til Adriaterhavets tillokkende sandstrande. Og som et godt alternativ til havet har hotellet også en stor swimmingpool (8 x 20 m). Hotellet er placeret tæt på gågaden i bydelen Villamarina lige syd for Cesenatico, hvorfra der blot er ca. 4 km ind til selve Cesenaticos stemningsfulde og livlige bykerne.

Nærhed til alt

Togstationen Gatteo a Mare ligger blot ca. 600 m væk. Herfra afgår der direkte tog til eksempelvis badebyen Rimini (ca. 20 min.) og til kulturbyen Ravenna med de mange mosaik-kunstskatte, som har placeret byen på UNESCO's landkort (ca. 30 min.). Desuden er der blot ca. 24 km fra lufthavnen i Rimini og ca. 110 km fra lufthavnen i Bologna. Der er gode parkeringsforhold på hotellet (der er gratis parkering, som ikke bestilles på forhånd). Hvis man hellere vil bevæge sig rundt lokalt på tohjulede, så stiller hotellet nogle cykler til gratis rådighed mod en lille kaution.

Læs mere om Hotel Lungomare

Smagfulde værelser

På hotellet er der fire etager, og man finder reception, elevator, lille træningscenter (øverst oppe) og sauna. Nogle af værelserne er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier. På dette meget børnevenlige hotel er der også legerum (både ude og inde) og babysitter. Af andre bekvemmeligheder finder man restaurant, som er åben både morgen, middag og aften. Morgenmaden serveres som buffet. Udenfor trækker swimmingpoolen, børnepoolen og de mange liggestole og parasoller.

Læs om værelserne på Hotel Lungomare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Lungomare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lungomare som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lungomare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Lungomare

Super hotel

Godt personale / god betjening. Godt vœrelse med altan med en god størrelse.
Maden var rigtig god, både morgen og aften. Gratis vand, både på vœrelset og
I restauranten, god ting - hold fast i det.

Læs mere

Stor strand

Fracht hotel med god service og venlig behandling, ligger i Villa Park, omkring 3 km syd for Cesenatico. Vi blev tilbudt at opgradere til en større værelse med flere fordele til en pris på omkring 400 euro, men Værelset vi reserveret var nok for os. Det var temmelig store med et skrivebord, et stort skab, en køjeseng, en dobbeltseng og en lænestol. Vi havde en lille balkon med et bord, to stole og tørrestativ. Badeværelset var normal størrelse med en god bruser. Vi boede i stueetagen ud mod gaden, men da gaden blev lukket for trafik om aftenen, var der ingen støj derfra. Men meget lyd fra korridoren. Poolen er placeret mod stranden, men de små strandbarer er i vejen, så du ikke kan se havet. Ganske mange liggestole ved poolen og et varmt brusebad. Men det er tæt på kanten af ??poolen og liggestole, så du skal være parat til at plaske. Varm og komfortable pool! Vi var for det meste på stranden, hvor det koster 22 euro for to solsenge og paraply tættest på vandet. Hyggelige små strandbarer, men var ikke åbent hele aftenen. Meget venlige hotel personale, især i restauranten. Vi købte halvpension og kunne vælge mellem middag eller frokost (hvis bare vi havde været gjort opmærksom på det dagen før), og det var god mad blev serveret som buffet. Datter er gluten intolerante og fik meget god service og deres egne pastaretter. Hyggelig front, hvor du kan sidde om aftenen og se verden gå forbi.

Læs mere

Meget hyggeligt hotel.

Et super hyggeligt hotel, med en suveræn beliggende, lige ned til stranden.
Værelserne var små men pæne og rene. Meget hyggelig stemning på hotellet, man fornemmede at personalet var glade for at være der. En perfekt service fra alle. Fuldpension kan klart anbefales.
Det var meget veltillavet mad, til hvert måltid. Stort udvalg og stor vægt på det italienske køkken.
Et plus at man kan låne cykler.i

Læs mere

Perfekt til sol og badning

Meget flot hotel bare én armslængde væk fra havet. Perfekte hotel for børnefamilier eller par, der bare ønsker at tage den med to og slappe af tæt ved havet uden at skulle planlægge alt for meget

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lungomare

Det var fint at parasol og liggestole var inkluderet i værelsesprisen (dobbeltværelse Sole), da poolområdet ikke var så stort. Stranden ligger lige ved pool og man kan derfor bare ligge på stranden og bade i pool (og havet) :-).

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lungomare

Læs mere
 
search map