Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Spring i poolen på Hotel Lungomare ved Cesenatico Hotellet ligger direkte på stranden Værelse Acqua Suite Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, helt ud til Adriaterhavets tillokkende sandstrande. Og som et godt alternativ til havet har hotellet også en stor swimmingpool (8 x 20 m). Hotellet er placeret tæt på gågaden i bydelen Villamarina lige syd for Cesenatico, hvorfra der blot er ca. 4 km ind til selve Cesenaticos stemningsfulde og livlige bykerne.

Nærhed til alt

Togstationen Gatteo a Mare ligger blot ca. 600 m væk. Herfra afgår der direkte tog til eksempelvis badebyen Rimini (ca. 20 min.) og til kulturbyen Ravenna med de mange mosaik-kunstskatte, som har placeret byen på UNESCO's landkort (ca. 30 min.). Desuden er der blot ca. 24 km fra lufthavnen i Rimini og ca. 110 km fra lufthavnen i Bologna. Der er gode parkeringsforhold på hotellet (der er gratis parkering, som ikke bestilles på forhånd). Hvis man hellere vil bevæge sig rundt lokalt på tohjulede, så stiller hotellet nogle cykler til gratis rådighed mod en lille kaution. Hotellet har desuden cykelværksted og en konstant buffet til cykelentusiaster, som har bestilt halvpension, så de altid kan få fyldt depoterne op når som helst på dagen.

Læs mere om Hotel Lungomare

smagfulde værelser

På hotellet er der fire etager, og man finder reception, elevator, lille træningscenter (øverst oppe) og sauna. Nogle af værelserne er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier. På dette meget børnevenlige hotel er der også legerum (både ude og inde) og babysitter. Af andre bekvemmeligheder finder man restaurant, som er åben både morgen, middag og aften. Morgenmaden serveres som buffet. Udenfor trækker swimmingpoolen (opvarmet til 28-29 grader fra marts til oktober), børnepoolen og de mange liggestole og parasoller.

Lige foran hotellet finder du den skønne strand, hvor du (afhængig af hvilket værelse du har valgt), har inkluderet to solsenge og en parasol. Standardværelserne har ikke strandservice inkluderet, men det kan du betale på stedet, hvis du ønsker det, og ellers kan du vælge en af de gratis strande.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima

search map