Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Spring i poolen på Hotel Lungomare ved Cesenatico Hotellet ligger direkte på stranden Værelse Acqua Suite Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, helt ud til Adriaterhavets tillokkende sandstrande. Og som et godt alternativ til havet har hotellet også en stor swimmingpool (8 x 20 m). Hotellet er placeret tæt på gågaden i bydelen Villamarina lige syd for Cesenatico, hvorfra der blot er ca. 4 km ind til selve Cesenaticos stemningsfulde og livlige bykerne.

Nærhed til alt

Togstationen Gatteo a Mare ligger blot ca. 600 m væk. Herfra afgår der direkte tog til eksempelvis badebyen Rimini (ca. 20 min.) og til kulturbyen Ravenna med de mange mosaik-kunstskatte, som har placeret byen på UNESCO's landkort (ca. 30 min.). Desuden er der blot ca. 24 km fra lufthavnen i Rimini og ca. 110 km fra lufthavnen i Bologna. Der er gode parkeringsforhold på hotellet (der er gratis parkering, som ikke bestilles på forhånd). Hvis man hellere vil bevæge sig rundt lokalt på tohjulede, så stiller hotellet nogle cykler til gratis rådighed mod en lille kaution. Hotellet har desuden cykelværksted og en konstant buffet til cykelentusiaster, som har bestilt halvpension, så de altid kan få fyldt depoterne op når som helst på dagen.

Læs mere om Hotel Lungomare

smagfulde værelser

På hotellet er der fire etager, og man finder reception, elevator, lille træningscenter (øverst oppe) og sauna. Nogle af værelserne er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier. På dette meget børnevenlige hotel er der også legerum (både ude og inde) og babysitter. Af andre bekvemmeligheder finder man restaurant, som er åben både morgen, middag og aften. Morgenmaden serveres som buffet. Udenfor trækker swimmingpoolen (opvarmet til 28-29 grader fra marts til oktober), børnepoolen og de mange liggestole og parasoller.

Lige foran hotellet finder du den skønne strand, hvor du (afhængig af hvilket værelse du har valgt), har inkluderet to solsenge og en parasol. Standardværelserne har ikke strandservice inkluderet, men det kan du betale på stedet, hvis du ønsker det, og ellers kan du vælge en af de gratis strande.

Værelserne på Hotel Lungomare

Enkeltværelse (standard) m. balkon

Disse værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt balkon, der vender ud mod handelsgaden.

Dobbeltværelse (standard) m. balkon

Disse værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt balkon, der vender ud mod handelsgaden. De fleste værelser har mulighed for en enkelt ekstra opredning, enkelte værelser for op til to ekstra opredninger.

Juniorsuite m. terrasse og havudsigt

Disse 2 værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har terrasse med havudsigt. De har desuden fri adgang til minibar (vand og ikke-alkoholiske drikke) og gratis kaffe/the i baren. Der er desuden musikanlæg med CD-drev, elkedel til kaffe/the og flere andre serviceydelser, som de andre kategorier ikke har. Strandservice er inkluderet. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.

Suite m. terrasse og havudsigt

Disse 4 værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har terrasse med havudsigt. De har desuden fri adgang til minibar (vand og ikke-alkoholiske drikke) og gratis kaffe/the i baren. Der er desuden musikanlæg med CD-drev, elkedel til kaffe/the og flere andre serviceydelser, som de andre kategorier ikke har. Strandservice er inkluderet. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger. Tre af suiterne har skabskøkken og de har alle jacuzzi - enten indenfor eller på terrassen. Suiterne består af enten to eller tre rum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map