Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Pris fra pr. pers.
Spring i poolen på Hotel Lungomare ved Cesenatico Hotellet ligger direkte på stranden Værelse Acqua Suite Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, helt ud til Adriaterhavets tillokkende sandstrande. Og som et godt alternativ til havet har hotellet også en stor swimmingpool (8 x 20 m). Hotellet er placeret tæt på gågaden i bydelen Villamarina lige syd for Cesenatico, hvorfra der blot er ca. 4 km ind til selve Cesenaticos stemningsfulde og livlige bykerne.

Nærhed til alt

Togstationen Gatteo a Mare ligger blot ca. 600 m væk. Herfra afgår der direkte tog til eksempelvis badebyen Rimini (ca. 20 min.) og til kulturbyen Ravenna med de mange mosaik-kunstskatte, som har placeret byen på UNESCO's landkort (ca. 30 min.). Desuden er der blot ca. 24 km fra lufthavnen i Rimini og ca. 110 km fra lufthavnen i Bologna. Der er gode parkeringsforhold på hotellet (der er gratis parkering, som ikke bestilles på forhånd). Hvis man hellere vil bevæge sig rundt lokalt på tohjulede, så stiller hotellet nogle cykler til gratis rådighed mod en lille kaution. Hotellet har desuden cykelværksted og en konstant buffet til cykelentusiaster, som har bestilt halvpension, så de altid kan få fyldt depoterne op når som helst på dagen.

smagfulde værelser

På hotellet er der fire etager, og man finder reception, elevator, lille træningscenter (øverst oppe) og sauna. Nogle af værelserne er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier. På dette meget børnevenlige hotel er der også legerum (både ude og inde) og babysitter. Af andre bekvemmeligheder finder man restaurant, som er åben både morgen, middag og aften. Morgenmaden serveres som buffet. Udenfor trækker swimmingpoolen (opvarmet til 28-29 grader fra marts til oktober), børnepoolen og de mange liggestole og parasoller. Alternativt kan man søge ned på stranden, hvor to liggestole og en parasol er inkluderet i værelsesprisen på Sole, Stella, Junior Suite og Suite - mens denne strandservice betales som tillæg, hvis man bor i Acqua og Cielo.

Værelserne på Hotel Lungomare

Enkeltværelse Standard med balkon (inkl. morgenmad)

Disse værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt balkon, der vender ud mod handelsgaden.

Standard værelse med balkon (inkl. morgenmad)

Disse værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt balkon, der vender ud mod handelsgaden. De fleste værelser har mulighed for en enkelt ekstra opredning, enkelte værelser for op til to ekstra opredninger.

Junior Suite med terrasse og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 2 værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har terrasse med havudsigt. De har desuden fri adgang til minibar (vand og ikke-alkoholiske drikke) og gratis kaffe/the i baren. Der er desuden musikanlæg med CD-drev, elkedel til kaffe/the og flere andre serviceydelser, som de andre kategorier ikke har. Strandservice er inkluderet. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.

Suite med terrasse og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 4 værelser har aircondition, minibar, sat-tv, værdiboks, internet (wi-fi) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har terrasse med havudsigt. De har desuden fri adgang til minibar (vand og ikke-alkoholiske drikke) og gratis kaffe/the i baren. Der er desuden musikanlæg med CD-drev, elkedel til kaffe/the og flere andre serviceydelser, som de andre kategorier ikke har. Strandservice er inkluderet. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger. Tre af suiterne har skabskøkken og de har alle jacuzzi - enten indenfor eller på terrassen. Suiterne består af enten to eller tre rum.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Le Soleil Hotel

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map