Feriebolig i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Residence i Diamanti

 
Residence i Diamanti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence i Diamanti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence I Diamanti ligger i bydelen Pinarella, i gåafstand fra stranden. Trods nærheden til indkøbsmuligheder og spisesteder er det et ret roligt kvarter.

Minimalistisk stil med "maskimalistiske" terrasser

Er der noget man lægger mærke til, så snart man træder ind, så er det den hvide farve, der dominerer indretning og møblement. Det andet man lægger mærke til, er de enorme terrasser, der virkeligt er meget større end sædvanligt. I bygningen er der elevator og snack-bar, hvor der også serveres simple retter. Der er mulighed for at solbade eller slappe af i haven. Foran bygningen er der en lille parkeringsplads, men gæsterne har også reserveret p-plads i bygningens kælder.

Læs mere om Residence i Diamanti

Lejlighedernes udstyr

Lejlighederne er virkelig rummelige og er udstyret med aircondition, wi-fi internetforbindelse, fjernsyn og værdiboks. De har alle udgang til overdækket terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Residence i Diamanti

Etværelseslejlighed Relax med 2+2 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 43 m² og består af alrum med dagsområde med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, to elplader samt køleskab) og dobbeltsovesofa, natområde med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden har udgang til terrasse med havebord og -stole.

Etværelseslejlighed Superior med 2+2 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 76 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, to kogeplader samt køleskab), dobbeltsovesofa (bedst til børn) og dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden har udgang til terrasse med havebord og -stole.

Skjul teksten
 
 
search map