Anmeldelser af Residence Costa dei Pini

 
Residence Costa dei Pini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Costa dei Pini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Costa dei Pini

Læs personlige anmeldelser af Residence Costa dei Pini som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Costa dei Pini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Kværndrup boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi har haft en skøn ferie, området var lige som vi havde håbet på, med alt inden for gå-afstand. Lejligheden levede fuldt op til vores forventninger og personalet var meget venlige og imødekommende og de fleste var gode til engelsk. Vi brugte mest poolen, da havet i den uge vi var der havde temmelig store bølger samt pålandsvind, hvilket betød temmelig grumset vand. Samtidig var vandet temmelig varmt, så vi blev ikke afkølet. Vi er alle 4 enige om at vi skal tilbage dertil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jan og familie fra Hvidovre boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 1. til d. 8. august 2009.

Jo, vi havde en god tur. Stranden ved Pinarella er fantastisk god og perfekt hvis der er børn med. Lejligheden var i orden, men bruseniche med store låger var ulækkert. Det var ikke rent. Personalet på Costa dei Pini var meget imødekommende og hjælpsomme. Cervia by og den gamle bymidte var rigtig hyggelig og området som sådan var der masser af muligheder for udflugter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Erik og rejsefælle fra Lemvig boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Jo byen og området er helt fint vi fik set salt med båd salina (italiensk guide ). San Marino heldagstur tårntur anbefales. Ravenna mosaik samlebillet til 4 kirker. Der er bare 32 grader, så man sveder.
pkt 2 Opholdsstedet er fint repceptionen kan engelsk og tysk. Aircondition anbefales på værelset. 4 gasblus til mad nå men det gik. Vi spiste 4 gange ude og det kan altså ikke anbefales enten var maden sveden eller også var det som dej.
pkt 3 Vi kunne låne et værelse til mandag morgen så der var ikke ret meget bilkø på vej hjem. Vi kørte fredag aften efter arbejde derned. Det tog 12 timer fra Munchen til Trento, hvor der var mange der kørte ind til Gardasøen.
pkt 4 boligen var ok måske dansk kaffemaskine og kombiovn. Området var stille og rolig efter kl 23 lidt snak og bilstøj om dagen. De lokale kan overhovedet ikke engelsk eller tysk så det blev ved fingersprog og de var meget flinke. Jeres anvisninger var ok. Vi har på tidligere ferier haft muglighed for at låne fra tirsdag til tirsdag, så det vil vi nok fremover bruge igen pga traffikken.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Trine fra Silkeborg boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Cervia er Italienernes ferie sted, hvor man heldigvis IKKE kan få menu kort på engelsk eller forvente tjeneren kan forstå engelsk. Det er en fed oplevelse at prøve det rigtige Italien, selvom her også er parasoller i rækkevis hele vejen langs stranden. Ferielejlighederne Costa dei Pini i Pinarella var ok og på hotellet kunne man gratis låne cykler så vi nemt kunne komme de 4 km ind til Cervia centrum. Herinde var der marked eller underholdning næsten hver aften.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John fra Jelling boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Dejlige lejligheder og et sted som bliver drevet top professionel, Cervia by er hyggelig men meget svær at bevæge sig i efter kl. 19.30 da alle turister vælger at komme der på samme tid. Men alt i alt et godt sted, hvor vi godt kunne finde på at vende tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Pia og familien fra Odense SV boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi har haft en rigtig god tur. Vi kender området da vi tidligere har booket en lejlighed i Riccione som ligger lidt sydligere. Vi bookede jo med få dages varsel og er meget imponeret over, at det hele lykkedes og med et så tilfredsstillende resultat. Hotellet er ok og især pool området var helt i top. Vi havde lejet bil fra Forli lufthavn og det forløb også uden problemer. Hotellet havde rigtig god parkeringsforhold. Der var underholdning for børn, dog nok primært for de yngste. Men det, at de havde ansat en ung pige til at lave forskellige aktiviteter for børn, syntes jeg var en udstrakt og positiv service. Også servicen i receptionen var i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jette og rejsepartner fra Viborg boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 23. august til d. 6. september 2008.

Vi har haft en dejlig ferie i Pinarella, Cervia. Vi har kun godt at sige om såvel jeres arbejde forud for rejsen som for Residence Costa dei Pini. Vi fik opfyldt vores forventninger og ønsker fuldt ud. Vi fik en skøn lejlighed på 5. sal med direkte havudsigt, som vi havde ønsket os.
Jeg har fået et godt indtryk af jeres bureau og har følt mig i gode hænder ved at handle med jer!
Området ved Cervia og Pinarella er et skønt område - vi har tidligere besøgt andre områder ved den italienske Adriaterhavskyst, men er enige om, at vi godt kunne forestille os at komme tilbage til dette område igen.
Opholdstedet har også levet fuldt ud op til vores forventninger. Vi fik det allerbedste indtryk af Costa dei Pini, fra det øjeblik vi trådte ind i receptionen og blev modtaget af dygtige og engagerede medarbejdere og til vi rejste hjem igen.
Vores lejlighed havde en stor lukket terrasse med en pragtfuld udsigt til pinjeskoven og havet. Lejlighed og terrasse duftede af renhed, og det samme gjorde det sengelinned, håndklæder og køkkenlinned, vi fik udleveret.Køkkenet var flot udstyret med de nødvendige gryder og pander og service - det eneste vi manglede i køkkenet var en isterningboks til fryseren :-) Badeværelset var fint og rent med en lille bruseniche - det eneste, vi manglede i denne var en lille trådhylde til sæbe og shampoo. I højsæsonen (indtil 1. september) modtog vi dagligt en lille Costa dei Pini avis (på italiensk) med mange sjove og nyttige oplysninger. (Jeg ved ikke, om denne avis også udgives på engelsk, men det var uden betydning for os).
Avisen leveredes i vores lille røde postkasse uden for lejligheden.
Vi fandt hele lejlighedskomplekset utroligt velorganiseret og veldrevent.
Der var rent og pænt alle vegne, og man fik opfattelsen af, at ledelse og personale ønskede, at gæsterne skulle trives. Det var dejligt med de forskellige faciliteter, man kunne gøre brug af: låne cykler, låne bøger, låne strandhåndklæder, at parasol og liggestole var inkluderet i prisen; et fint møntvaskeri med strygebræt og strygejern i bygningen - blot for at nævne nogle af mulighederne.
Temperaturerne i Pinarella var også særdeles behagelige. Vi var meget heldige med flot solskinsvejr alle 14 dage, og nød at pinjeskoven virkede som en slags klimaregulator, forstået på den måde, at luften var friskere og der virkede lidt køligere, når vi kom "hjem" til Pinarella.
Der blev endvidere gjort meget ud af at holde såvel strandene som pinjeskoven rene, det var også en god oplevelse.
Vi fik også et godt indtryk af de lokale handlende i området. Der var ikke ret mange restauranter (og priserne er lidt højere end i andre områder - men maden er god!) Det var nemt at handle i den lille lokale afdeling af supermarkedet Conad, som lå få meter fra lejligheden.
Tips til de næstkommende: Tag dertil! Nyd opholdet - det er der alle forudsætninger for at gøre!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familie fra Gentofte boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det var en blandet fornøjelse. Der var ingen aircondition på værelset men god udsigt. Der var AC på 1-2-3 sal men ikke 4-5 sal, hvor vi var. Der var meget lydt og larmende i området, så der blev ikke sovet meget. Personalet var søde, stranden tæt på

In-Italia's kommentar

Vi lover faktisk heller ikke aircondition i nogen af lejlighederne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Jonas og familie fra Roskilde boede på Residence Costa dei Pini i Cervia - Milano Marittima fra d. 20. til d. 26. juli 2008.

Stedet var absolut dejligt og børnevenligt efter vores behov med to små på 3 og 5 år - og perfekt med de to swimmingpools. Vi havde en enkelt byge med seriøse kæmpehagl, men det var faktisk også en meget "skæg" oplevelse. Vi fik værelse 201 (som måske oven i købet var en anelse større en beskrevet/forventet). Vi bestilte jo nærmest rejsen dagen før, så vi var glade for at alting lykkedes, og det gik rigtigt fint.
Prisen var måske ikke super billig (taget i betragtning de 200 euro, vi blev afkrævet for rengøring + forbrug), dvs. mere end 7.000 kr. for seks nætter. Men anyway, vi havde en dejlig tur, og vil måske gerne derned en anden gang igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map