Feriebolig i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Residence Costa dei Pini

 
Residence Costa dei Pini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Costa dei Pini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Costa dei Pini ligger langs strandpromenaden i Pinarella, et hyggeligt kvarter lige syd for Cervia centrum. I kort gåafstand finder du indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder.

Lige over for lejlighedskomplekset ligger pinjeskoven og stranden. Parasol og liggestole er inkluderet i prisen. I dagtimerne arrangeres der underholdning på stranden for børn og - hvis de vil være med - også for voksne.

Læs mere om Residence Costa dei Pini

Parkeringsplads og svømmebassin med børnebassin og vandmassage finder du bag bygningen. I kælderen er der et veludstyret fitnessrum, møntvaskeri og baby-klub. Der er desuden reception og elevator til alle etager.

Lejlighederne er alle pænt møbleret og råder over møbleret terrasse mod havet eller haven, sikkerhedsboks, fjernsyn, telefon og køkken med 4 gasblus. Lejlighederne i stueetagen er velegnede for familier med små børn. Fra lejlighederne på første og anden sal kan man skimte havet mellem pinjetræerne. Lejlighederne på 5. sal har terrasser med direkte havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse / have):
- Lejlighederne består af opholdsstue med spisebord og sovesofa til to personer (bedst til børn), gang med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse med bord og stole samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (med terrasse):
- Lejlighederne består af opholdsstue med spisebord og sovesofa til to personer (bedst til børn), gang med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng eller køjeseng og enkeltseng og udgang til terrasse med bord og stole samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map