Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Locanda Romagna Antica

 
Locanda Romagna Antica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Romagna Antica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda Romagna Antica er et traditionelt spisested som i tidernes morgen har betjent byens familier siden begyndelse af 1900-tallet, senere de rejsende og i de sidste årtier også turisterne, der vælger at holde ferie i Cervia eller Milano Marittima, som ligger på den anden side af kanalen.

God beliggenhed

Beliggenhed er yderst central og hyggelig. Når man træder ind af døren finder man en lang disk, der virker som bar og som reception. Der er mange flere spiseborde end værelser i huset, hvorfor man kan forvente at blive spurgt om hvad man ønsker at spise, medmindre man bærer en ordentlig kuffert.

Læs mere om Locanda Romagna Antica

Restauranten med kig over kanalen

Restauranten er meget anerkendt for dens fiskeretter men kan også tilpasse madlavning til vegetar og glutenallergiker. Man kan spise indendørs eller i den gode veranda med udkik over kanalen, på den anden side af vejen. Vinkortet er ikke særlig stor men byder dog på vine fra hele Italien. Vælger man halvpension er udvalget af retter begrænet og dermed oplevelsen og siden priserne er ret rimelige, anbefaler vi at man bestiller værelse med morgenmad alene.

Værelserne

Der er kun 16 værelser i huset og de ligger på første eller på anden sal. Nogle kikker mod den indre gård, hvor der er mere stille, andre mod kanalen. Fælles for dem alle er indretningstilen og at de er udstyret med aircondition, fjernsyn og eget bad med toilet og bruser. De har desuden balkon eller lille terrasse, stor nok til at sidde og nyde solen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Locanda Romagna Antica

Læs personlige anmeldelser af Locanda Romagna Antica som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda Romagna Antica. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Locanda Romagna Antica

Læs mere
 
search map