Anmeldelser af Hotel Waldorf

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Waldorf

Læs personlige anmeldelser af Hotel Waldorf som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Waldorf. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og partner fra Nordborg boede på Hotel Waldorf i Cervia - Milano Marittima fra d. 22. til d. 26. juli 2006.

Dejligt hotel med dejlige og meget rene værelser samt med den bedste morgenmad, man kan forestille sig. Dejligt at man kunne låne håndklæder til stranden og poolen. Dog et ret dyrt område at spise på restaurant på og mange turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map