Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Waldorf ligger lige ud til stranden i Milano Marittima mellem byerne Ravenna og Rimini. Man kan godt kalde det et af byens historiske hoteller, men en nylig restaurering har alligevel bibragt hotellet en meget moderne, fascinerende og minimalistisk stil. Hotellet er i dag officielt klassificeret som et 5-stjernet hotel. Det er en del af hotelkæden Premier Resort, der består af 3 hoteller, som alle ligger ved siden af hinanden, og som deler flere faciliteter.

Et lille hotel med en god atmosfære

Hotellets størrelse - der er kun 24 værelser - gør det til et hyggeligt opholdssted. Vi kan især anbefale hotellet i lav- og mellemsæsonen, hvis du er på udkig efter et afslappende ophold, for om sommeren er der fuld fart på området. Hotellet byder på stemningfulde og komfortable fællesarealer, opvarmet swimmingpool med vandmassage og en afdeling for børn lige uden for døren. Der er adgang til fitnessrum samt Jacuzzi på Hotel Le Palmes terrasse, som ligger lige på den anden side af den lille vej. Adgang til skønhedcenter Body and Soul på Hotel Le Palme sker mod betaling.

Læs mere om Hotel Waldorf

Spis godt på hotellets restaurant

Restauranten La Settima er et kapitel helt for sig. Den er nemlig udsmykket af mosaikmesteren Tonino Guerra med hælp af Marco Bravura, som bl.a. har skabt den store pejs. Maden er - som møblementet - udsøgt og raffineret. Prisen er ganske rimelig, så her kan du spise om aftenen, hvis du ikke vil gå eller køre til selve Cervia, hvor der også er at godt udvalg af spisesteder ved havnen.

Minimalistiske værelser med balkon

Hotellets 24 værelser i forskellige kategorier og størrelser, som alle er pænt indrettet i minimalistisk stil. Værelserne har alle balkon og råder over aircondition, telefon, satellit TV, radio, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser med vandmassage samt hårtørrer.

Services i lokalområdet

Hotellet har desuden en aftale med den lokale golfbane med 27 huller,Adriatic Golf Club Cervia, som kun ligger en km herfra. I Rimini (35 km) finder du endnu en golfbane med 18 + 7 huller. I Milano Marittima ligger der også tennisklub og kurbade, som du kan få adgang til gennem hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Waldorf

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map