Anmeldelser af Hotel Sorriso & Carillon

 
Hotel Sorriso & Carillon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sorriso & Carillon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sorriso & Carillon

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sorriso & Carillon som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sorriso & Carillon. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og rejsefælle boede på Hotel Sorriso & Carillon i Cervia - Milano Marittima fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har efter den meget impulsive start / bestilling af opholdet hos Jer, kun oplevet professionalisme i hele forløbet. Vi bestilte opholdet torsdag eftermiddag, kørte fredag morgen og var på stedet lørdag formiddag. Ingen problemer i det. Vi havde en langt tur (26 timer) der ned (regnvejr i tyskland og motorvejskø i Italien). Men...... dette blev opvejet af den gode service og det gode vejr vi havde under opholdet i Cervia - Milano Marittima på Hotel Sorriso & Carillon. Vi blev mødt med god stemning og behagelig betjening alle steder. Vi klarede os med, på forunderlig vis, både at få mad og drikke, på trods af, at der stort set alle de steder vi var, kun blev talt italiensk. Menukort kunne dog også fås på russisk på restauranterne, så......, fingerfagter og memik kommer man langt med. Snackbarer langs hele stranden, liggestole i tusindvis, parasoller overalt på stranden, solbrændte sommerferiestemte italienere, GODT VEJR, hold da ferie hvor var det godt. Jeg er mest til strand, men min hustru er mest til swimmingpool, så der var noget for os begge. Det gode ved poolen var, at vi nærmest havde den for os selv i store dele af dagen. Om formiddagen trak hotellets beboere ned til stranden, og kom kun op og benyttede poolen den sidste halve time inden frokosten, og det samme gentog sig om eftermiddagen. Tænk at have en så dejlig pool med egen livreder, for sig selv, det er er da luxsus. Vi har tidligere været i Lido Di Jesolo, og der kan godt trækkes mange paralleller: sol, strand, hoteller, lange strøggader med meget aktivitet. Den store og gode forskel var dog, at der ikke var overfyldt med alle de danske turister ;-), man oplever i Lido Di Jesolo. God tur til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map