Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Sorriso & Carillon

 
Hotel Sorriso & Carillon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sorriso & Carillon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sorriso & Carillon ligger ca. 50 meter fra stranden og i gåafstand fra Milano Marittimas centrum. På hotellet er der opvarmet svømmebassin, stort kar med vandmassage, sauna og stor have samt parkeringsplads.

Hotellets restaurant serverer - så længe vejret tillader det - morgenmaden á buffet i haven ved svømmebassinet. Aftensmaden serveres i den rummelige restaurant med et udvalg af flere retter, som ændres fra dag til dag, og dertil en salatbuffet.

Læs mere om Hotel Sorriso & Carillon

Der er tale om et 3-stjernet hotel bestående af to bygninger, begge med elevator. Bygningen Sorriso indeholder reception, bar og restaurant samt en række værelser fordelt i standard og superiorværelser; bygningen Carillon indeholder kun hotelværelser. Alle værelserne råder over aircondition, minibar, telefon, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Hotellet er velegnet for familer, der ønsker et afslappende ophold tæt på en god strand. Bemærk at det meste af stranden i Milano Marittima er betalingsstrand.

Skjul teksten
 
 
search map