Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Sahara

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Hotel Sahara kan du nyde en stille og fredfyldt placering med frodige pinjetræer, som skaber en dejlig atmosfære. Med blot 100 meter til stranden og et kvarters gang til centrum, kan du næsten ikke bo bedre, og med busholdepladsen lige uden for hotellet, kan du faktisk vælge at benytte offentlig transport.

En placering du kommer til at sætte pris på

Der er ca. 500 meter til den lille marina, som efterfølges af adskillige kilometer sandstrand. Der er masser af aktiviteter til dig som ønsker en aktiv ferie - bl.a golfklubben Adriatic Golf Club Cervia og masser af vandsport. For de kulturelt interesserede som har adgang til en bil, er det oplagt at besøge den lille stat San Marino, som blot ligger få kilometer fra stedet men også den dejlige kulturby Ravenna.

Læs mere om Hotel Sahara

Faciliteter som gør din ferie perfekt

Foruden den døgnbetjente reception er der også en restaurant på hotellet, som serverer både regionale og internationale retter som a la carte eller som faste menu'er. Der er også en lounge med bar og en have med swimmingpool, hvor der både er børnepool og jacuzzi. Der er en lille legeplads til børn, parkering, fitness, udlejning af cykler og strandservice 100 meter fra hotellet på strandene Bagno Targhini og Bagno Katia. Der er wi-fi på alle offentlige områder.

Funktionelle værelser

Værelserne på Hotel Sahara er pænt indrettet og udstyret med balkon, aircondition, gratis wi-fi, minikøleskab (mod tillæg), værdiboks, satellit TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Enkelte værelser har havudsigt, men det kan ikke garanteres.

Læs om værelserne på Hotel Sahara

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map