Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Negresco

 
Hotel Negresco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Negresco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Negresco ligger direkte ud til den gode sandstrand i bydelen Milano Marittima. Der er få skridt til byens gågade og livlige centrum, hvor man spadserer om aftenen under de høje pinjetræer efter en dag ved vandet.

Stor pool og wellness skærper appetitten

Ved hotellet er der en pool på ca. 100 m² - kommer man her i de køligere årstider kan man hygge sig i sauna, tyrkisk bad eller vandmassage.. På første sal ligger hotellets restaurant, hvorfra man har en panoramisk udsigt over havet og poolen. Til restauranten hører også en panoramisk terrasse. Der findes endvidere elevator og reception.

Læs mere om Hotel Negresco

Dobbeltværelse med balkon & havudsigt
Værelserne vender alle mod stranden og har balkon med havudsigt. De råder endvidere over aircondition (mod betaling af tillæg), telefon, satellitfjernsyn med fladskærm, værdiboks samt badeværelse med toilet og bruser, og hårtørrer. Gæsterne har desuden adgang til hotellets private strand, hvor man kan få solstole og parasol mod betaling.

Skjul teksten
 
 
search map