Anmeldelser af Hotel Metropolitan

 
Hotel Metropolitan er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Metropolitan er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Metropolitan

Læs personlige anmeldelser af Hotel Metropolitan som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Metropolitan. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Naja fra Silkeborg boede på Hotel Metropolitan i Cervia - Milano Marittima fra d. 22. til d. 29. juli 2007.

Det har været en af de fedeste ferier som jeg har været på, for det første var byen rigtig dejlig ( man skal lige finde ud af hvor der sker noget henne) også for unge mennesker, jeg havde min teenaget børn med, og de syntes også det var rigtigt fedt, plus at der var næsten kun Italiener og ikke en masse turister, det passede os rigtigt godt. og et utrolig dejligt område og byen var suveren.
Og mht. hotellet var det over forventning, sikke en service der var, og der var meget ren, morgenmaden det manglede ikke noget, aftensmaden var også helt i top ny menukort hver dag :-)
og betjeningen var helt i top, der manglede ikke noget.
Jeg kan kun rose in-italia (Johanne som har anbefalet de hoteller til mig) og jeg har fået en utrolig god behandllling af hende/jer, jeg har besluttet mig for jeg bestiller igennem jer igen, når jeg skal syd på.
I har virkelig været service mindet over for mig, jeg er normal meget kritist, man kan kun rose jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map