Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Le Palme

 
Hotel Le Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det firestjernede Hotel Le Palme ligger lige ud til vandet i Milano Marittima. Du bor her i rolige omgivelser, men også i gåafstand til det forholdsvise eksklusive centrum. Golfklubben Adriatic Golf Club Cervia ligger ca. 1 km fra hotellet.

Hotellet fremstår moderne og lækkert. Det er omgivet af en frodig have med typiske middelhavsplanter og med et semi-olympisk svømmebassin på den side af hotellet der vender ud mod stranden. Ved svømmebassinet er der liggestole, parasoller og bar samt den lille restaurant Café del Mar, som serverer en let frokost udendørs.

Læs mere om Hotel Le Palme

På hotellet er der reception, bar i hallen og restaurant Aquamarine som har direkte udgang til haven og dermed til svømmebassinet, samt den mere elegante restaurant Peninsula, hvor der bl.a. serveres morgenmadenbuffet.

På hotellet findes 110 værelser i alt. De er alle rummelige og råder over balkon, aircondition, telefon, satellitfjernsyn, radio, minibar, sikkerhedboks og hårtørrer:
- Classic-værelserne vender mod den indre gårdhave
- Superior-værelserne vender mod gaden og pinjeskoven
- De Luxe-værelserne vender mod havet og råder desuden over bruser eller karbad med vandmassage
- Junior Suite-råder over stor terrasse samt kar med vandmassage på badeværelset.

På hotellet findes desuden skønhedscenter Body and Soul Club: Centret har udsigt over havet og er udstyret med romersk bad, sauna, hawaii-bruser, relaxområde med opvarmede liggestole samt fitness room. Mod aftale og ekstra betaling arrangeres massage og aftaler med instruktør.

Alle gæsterne kan frit benytte fitnessrom, jacuzzi og dækket svømmebassin. Disse faciliteter ligger på hotellets øverste etage, hvorfra der er udsigt over havet.

Skjul teksten
 
 
search map