Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Doge

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det 4-stjernede Hotel Doge i Cervia - Milano Marittima fremstår som et indbydende hotel med en dejlig atmosfære og høj standard. Her kan du komme ned i gear og slappe af, eller tage på udflugt langs med kysten. Cervia - Milano Marittima er en skjult perle ved Adriaterhavskysten, og selv om hotellet også er fint til børnefamilier (børnepool og miniclub), skal du være opmærksom på, at området er noget mere fredsommeligt end f.eks. kysten nord for Venedig.

En god beliggenhed

Der er blot ca. 400 meter til den lille marina som efterfølges af adskillige kilometer sandstrand. Hvis du hører til de aktive, er der masser af aktiviteter i området, bl.a. den lokale golfklub Adriatic Golf Club Cervia og masser af vandsport. Er du kulturelt interesseret er det oplagt at besøge den lille stat San Marino som blot ligger få kilometer borte, præcis som den spændende by Ravenna.

Læs mere om Hotel Doge

Pool, restaurant og meget mere

Personalet på Hotel Doge står til rådighed døgnet rundt i receptionen. Der er gratis wi-fi præcis som i lobbyen og på stranden. Familien Batani som ejer hotellet, sætter en ære i at servicere stedets gæster på bedste vis, og at servere god og veltillavet mad. Det kan du opleve i hotellets restaurant, som serverer alt fra lokale italienske specialiteter til mere velkendte internationale retter. Morgenmaden serveres som buffet, og tilbyder et godt udvalg både af sødt og salt. I den store have finder du hotellets swimmingpool (25x8 m) som indbyder til en svalende stund både for store og små, og der er en separat børnepool til de mindste. Nær poolen ligger den store terrasse, hvor der også er barservice, så der er ikke langt til noget godt at spise og drikke. Det er også her at morgenmaden serveres om sommeren.

Elegante værelser

Alle værelser på Hotel Doge er blevet renoveret i 2017 og fremstår derfor yderst indbydende i pæne og neutrale farver. Værelserne er rummelige og alle har aircondition, gratis wi-fi, minibar, satellit TV, telefon, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. En del af værelserne har også balkon, men det kan ikke garanteres.

Læs om værelserne på Hotel Doge

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map