Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Commodore

 
Hotel Commodore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Commodore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Commodore ligger lige ud til stranden og i kort afstand fra Cervia historiske centrum. Om formiddagen kan du glæde dig til den gode sandstrand lige over for hotellet, om aftenen er der få skridt til byens hyggelige miljø ved kanalen. Desuden ligger den frodige pinjeskov ved Pinarella lige for enden af vejen.

Naturlig gæstfrihed

Hotellet er blevet næsten helt renoveret men det, der dskiller det mest fra mange andre strandhoteller er serviceniveauet: Både i baren, reception og i morgenmadsrestauranten er der et venligt og gæstfri stemning, der skyldes den indstilling som skinner ud af ejerens smil. Morgenmadsrestauranten ligger på første sal og vender mod havet - udvalget af varerne er tilfredstillende i betragtning af hvad der serveres i italien til morgenmad.

Læs mere om Hotel Commodore

Welness og havet som pool

Der er ikke pool på hotellet, men hvis der er noget som Adriaterhavet er kendt for, så er det det børnevenlige hav. Børnevenligt, da der er lavt til bunden i adskillige meter ud. På taget er der blevet installeret et welnessområde med karbad med vandmassage samt solsenge og der er endog sauna indendørs til de koldere årstider.

Værelser med balkon og havudsigt

Hotellets værelser har alle balkon med havudsigt fra siden, aircondition, satellitfjernsyn og værdiboks. De fleste er renoverede men der er også to etager, hvor der stadig er værelser indrettet i en anden - ældre - stil, der dog er ret bekvemme, bl.a. fordi de er noget større. Der er værelser med mulighed for en eller to ekstraopredninger (i køjeseng).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Commodore

Læs personlige anmeldelser af Hotel Commodore som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Commodore. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt funktionelt hotel.

Anvendt til engangsovernatning. P-plads i orden. Balkon med fin udsigt. Lille værelse.

Læs mere
 
search map