Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Buratti

 
Hotel Buratti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Buratti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Buratti ligger i nærheden af den hyggelige badeby Cervia-Milano Marittima ud mod det herlige Adriaterhav. Her bor du i det grønne Pinarella di Cervia ca. 200 meter fra den store fine sandstrand. Der er et par kilometer ind til selve Cervia-Milano Marittima, som med lidt god vilje kan gås på ca. ½ time. Fra hotellet går der en shuttlebus til togstationen hvorfra du bla. når Rimini på ca ½ time.

Poolen og Restauranten

Der er to faciliteter som virkeligt udmærker Hotel Buratti. Til dels den store pool med børneafsnit som sågar er opvarmet, hvilket sikre at du har bademuligheder tidligt på sæsonen. Rundt om poolen finder du flere solsenge og parasoller. Hotellets restaurant leverer udsøgte retter fra morgen til aften. Menuen tager udgangspunkt i det lokale køkken fra Emilia-Romagna. Fisk er husets specialitet og pastaen er hjemmelavet. Du kan nyde godt af en stor morgenmad, gode frokost serveringer og spændende retter til aftensmad. Desuden har køkkenet specialiseret sig i glutenfri retter. I hotellets garage kan du parkere køligt og trygt.

Lad personalet tage sig af dig

Serviceniveauet på hotellet er i særklasse. I receptionen svarer personalet gerne på spørgsmål samt står til rådighed for dig og din familie døgnet rundt. Under højsommeren bydes der ofte på snacks ved poolbaren og hvis du ønsker lidt børnefri, er der mulighed for børnepasning. Ved poolen bliver børn (og legesyge voksne) indbudt til fælleslege. Ved enden af poolområdet findes også en legeplads. Personalet har virkeligt tænkt på alt for at du og din familie skal have en skøn ferie.

Veldisponerede værelser

Værelserne på hotellet er forholdsvis små med godt indrettet og moderne. Alle værelser og udstyret med aircondition, WiFi, Satellit-tv, minibar/køleskab, pengeskab, telefon samt badeværelse med toilet, badekar/bruser og hårtørrer. Visse værelser har balkon men dette kan ikke forudbestilles. I familieværelserne kan man bo op til fire personer (to voksne og to børn).

Læs mere om Hotel Buratti

Læs om værelserne på Hotel Buratti

Skjul teksten
 
 
search map