Anmeldelser af Hotel Adria

 
Hotel Adria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Adria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Adria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Adria som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Adria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Inge og Niels Jørgen fra Aalborg boede på Hotel Adria i Cervia - Milano Marittima fra d. 5. til d. 11. juli 2010.

Hotel Adria i Milano Marittima var rigtig godt. Vi havde halvpension med all inklusive (vin og vand) og maden var både overdådig og rigtig god. Et helt fantastisk antipasti-udvalg, valg mellem 4 forskellige for- og hovedretter og derudover 5-8 forskellige desserter, som vi kunne få i udvalg og mængde efter behov og lyst. (Lysten var større end behovet!)
Vi savnede en info-mappe på engelsk (eller dansk!) – de fandtes kun på tysk og russisk – og en forklaring på, hvad vi skulle gøre ved stranden (som lå lige nedenfor hotellet) i forhold til strandstole og parasol. Vand og strand er dejlig, og værelset var også godt – med sideudsigt til vandet - og der var mulighed for – ved at betale 10 euro for en uge – at benytte hotellets internetadgang. Det fungerede dog ikke på værelset; vi måtte sidde i hotellets foyer, men det var ok.

De nærmeste omgivelser er temmelig ”turistede”, men egentlig ikke på en negativ måde – i det mindste ikke på det tidspunkt, hvor vi var der. Og der er masser af gode udflugtsmuligheder, og transporttiden er kort. Ravenna er mosaikkernes ”hovedstad”. De fuldstændig overvældende og vidunderlige byzantinske mosaikker i kirker og mausoleer er et ”must”, og byen – inden for murene – er hyggelig med et bredt udvalg af butikker m.m. Vi var i Ravenna 2 gange og nåede ikke at se alt det, vi gerne ville. San Marino er et hyggeligt udflugtsmål. Der er en fantastisk udsigt oppe fra toppen, og borgen og de smalle gader, små butikker og hyggelige spisesteder gør det til et dejligt sted til en dagstur. Der er mange andre steder, vi gerne vil se, så vi overvejer helt klart at vende tilbage til området – og hotellet. Måske med helpension!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map