Hotel i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Adria

 
Hotel Adria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Adria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervia - Milano Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Adria nyder en rigtig god beliggenhed, lige ud til vandet, i den mondæne og hyggelige Milano Marittima. Bag hotellet ligger den skyggefulde pinjelund.

Hotellet, der blev nyrestaureret i 2004/2005, byder på et stort og lækkert svømmebassin med børnebassin, poolbar og restaurant. Restauranten serverer lokale, traditionelle retter, men også nye og spændende opskrifter bydes der på. Omkring bassinet er der solterrasse med liggestole og parasoller. For de aktive er der ligeledes to tennisbaner på stedet. Derudover er der elevator, parkeringsplads (ubevogtet), bagageopbevaring, mødelokale, tv-stue samt mulighed for tøjvask.

Læs mere om Hotel Adria

Alle værelser er udstyret med balkon, telefon, satellit-tv, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. De har endvidere alle udsigt til havet eller til pinjelunden. Det er muligt at bestille aircondition mod betaling af tillæg på hotellet.

Hotellet tilbyder flere muligheder for ophold. Overnatning med morgenmad og det såkaldte all inclusive halv- og helpension. All inclusive halvpension inkluderer morgenmad og aftensmad inkl. drikkevarer (vand, vin, øl og sodavand). Helpensionen inkluderer også frokost.

Skjul teksten
 
 
search map