Feriebolig i Cattolica i Emilia-Romagna

Residence Kenzia

 
Residence Kenzia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Kenzia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cattolica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Kenzia er blevet renoveret 2003 og ligger i det hyggelige centrum i Cattolica, ca. 200 meter fra stranden. I nærheden findes adskillige spisesteder, isbarer, caféer og indkøbsmuligheder.

Her bor du meget centralt

Lejlighederne råder alle over aircondition (tændt fra slutningen af juni til slutningen af august), satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, opvaskemaskine og vaskemaskine, og kan være fordelt på en eller to etager.

Læs mere om Residence Kenzia

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (uden balkon)
- Treværelseslejligheder med 5 sovepladser består af opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser
Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (med balkon)
- Treværelseslejligheder med 5/6 sovepladser består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (140 cm brede) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Kenzia

Læs personlige anmeldelser af Residence Kenzia som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Kenzia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget tilfredse med vores uges ferie!

Lejligheden var funktionel og vi savnede ingenting (det skulle lige være en ostehøvl!). Beliggenheden var helt perfekt - tæt på stranden, ingen forstyrrende natteliv eller trafik. Personalet var meget imødekommende og vi følte os i det hele taget virkelig velkommen. Også en hyldest til personalet hos in-italia som gav en meget god service.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Kenzia

Læs mere

Bedømmelse af Residence Kenzia

Læs mere
 
search map