Anmeldelser af Residence Du Parc

 
Residence Du Parc er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Du Parc er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cattolica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Du Parc

Læs personlige anmeldelser af Residence Du Parc som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Du Parc. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lasse og familie fra Aalborg boede på Residence Du Parc i Cattolica fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Alt i alt en fin tur. Der er dog et par ting vi synes bør fremgå vedr såvel lejlighed som selve byen Cattolica.

Lejligheden ligger umiddelbart over et supermarked. Det er selvfølgelig godt ift indkøb, men de starter altså tidligt (omkring kl 7) med leverancer osv, hvilket fandt sted umiddelbart under soveværelset. Selv med aircon og lukkede vinduer vågnede man ved det. Derudover var supermarkedets containere til emballage osv lige under balkonen, hvilket gjorde den mindre end hyggelig at sidde på (ikke at den var stor nok til det). Noget af det vi gik efter var at der var en egentlig terrasse til lejligheden. Her var der en fælles terrasse, hvilket ikke helt var hvad vi havde forventet, men den var ok trods alt.

Cattolica er et sandt turisthelvede… bygningerne står meget tæt, der er mennesker over alt, og stranden er fuldstændig dækket af parasoller og liggestole, hvor det koster omkring 150 kr for at opholde sig 1 dag. Hvis man forventer at kunne se vandet bliver man skuffet, med mindre man ligger i første række. Af hjemmesiden virkede det til, at der var en gammel bykerne, hvilket ikke rigtig var tilfældet. Alt er lagt an på turister. Så selvom der ikke formelt er noget at udsætte, synes vi ikke helt at beskrivelsen passer med virkeligheden.

Det skal dog også med at personalet i Residence du Parc var meget søde og hjælpsomme, så dette skal ikke opfattes som en klage.

In-Italia's kommentar

Det er helt rigtigt, at Cattolica er en ren turist-/badeby, og det synes vi også fremgår af vores beskrivelse, Billederne illustrerer også godt, hvor tæt byggeriet er, og hvor tæt befolket stranden er, specielt i højsæsonen, som er fra slut juni til slut august. En iøvrigt meget børnevenlig strand i den forstand, at man skal et stykke ud, før vandet bliver dybt, og det er overvejende sandstrande man finder i området. Alle steder hvor man bor tæt med naboen, samt opholder sig i et tæt befolket område - omend det blot er i visse perioder af året - må det påregnes, at der kan være visse støjgener. Derfor er det naturligvis stadig ærgerligt. at det skulle blive jer der fik altanen over supermarkedet. Det førhen lille fiskerleje Cattolica har et, omend lille, historisk centrum, hvor nogle af bygningerne daterer tilbage fra det 13. århunderede. Ligesom området omkring den gamle havn er hyggeligt og har nogle af de bedre restauranter i området. Dette kan drukne lidt i den generelle turiststrøm, men er det de kulturelle oplevelser man er på udkig efter, skal man ikke mange kilometer udenfor Cattolica, for at finde dem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map