Feriebolig i Cattolica i Emilia-Romagna

Residence Du Parc

 
Residence Du Parc er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Du Parc er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cattolica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence du Parc er et lejlighedshotel, opført i 2000, med god beliggenhed tæt på Cattolica's gågader og strandpromenaden og kun få skridt fra Cattolica's centrale plads med de "dansende" fontæner.

Den optimale beliggenhed tæt på alt - også indkøbsmuligheder - gør Residence du Parc til et godt valg for dem, der bare vil have tid til at slappe af under solen. Til lejlighedshotellet hører der hall, bar, reception, have med terrasse, strandkabiner til omklædning. Der er kun adgang til fællesområderne for hotellets gæster. Mod betaling er det muligt at bestille parkeringsplads. De p-pladser der hører til stedet, er placeret et stykke vej fra lejligherne, da lejlighederne ikke har egen, privat parkering.

Læs mere om Residence Du Parc

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse):
- Lejlighederne, som er lyse og funktionelt indrettet, består af et rummeligt opholdsrum med køkkenhjørne, der også er udstyret med kaffemaskine som vi kender fra Skandinavien, dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brus. BEMÆRK at dette hotel udelukkende henvender sig til familier - grupper af unge under 25 år accepteres IKKE

Skjul teksten
 
 
search map