Feriebolig i Cattolica i Emilia-Romagna

Residence Capitol

 
Residence Capitol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Capitol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cattolica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En opvarmet udendørspool og et wellness-center med sauna giver dig mulighed for, at komme her uden for sæson, hvilket værdsættes af mange. Udover dette, så er området en af årsagerne til, at gæsterne gerne vender tilbage. Det tager dig nemlig kun et par minutter at traske ned til havet og den fine sandstrand. Du bor med selvforplejning og kan til hver en tid bikse noget godt sammen at spise, men det kan stadig være praktisk at have flere barer og restauranter lige rundt om hjørnet, netop som du har her på Residence Capitol.

Strandferie i fokus

At holde ferie i Cattolica betyder gode muligheder for masser af dage til sol og badning. Der er som sagt en lille pool på hotellet, hvor der er opstillet et par komfortable liggestole. Såfremt at du foretrækker at slappe af i en jacuzzi eller sauna, så kan du benytte dig af hotellets welness, som ligger på tagterrassen. Her findes også et afslapningsområde og et lille motionrum, hvis du føler for at dyrke lidt sport i løbet af ferien. Der kan på forespørgsel bestiles en god apertif, som du kan nyde, mens du ser solen gå nede i det fjerne.

Selv om der er pool på hotellet, er det som regel stranden, som lokker folk til, og det er ikke svært at forstå, når strandene i denne del af Italien er lange og brede. Der er omkring 100 meter til stranden, hvilket tager bare et par få minutter for dig til fods. Residence Captiol har ingen privat strand, men de samrbejder med Stella Marina Beach, hvor du kan få rabat, hvis du ønsker at leje stransole og parasoller. Der er også gratis sandstrande, og disse kan ligge i udkanten eller i mellem de private.

Læs mere om Residence Capitol

Et pulserende Rimini eller mere roligt indland

Fordi du bor så centralt og tæt på stranden, så har du alle muligheder for skønne joggingturer, forfriskende gåture eller udfordrende cykelture. Har du ikke din egen cykel, så kan du låne en uden ekstra beregning på Residence Capitol (afhængig af ledighed). Lungomare Rasi Spinelli som tager dig en km lang vandet og helt over til den lille marina, der ligger ca. 100 meter fra dig, og på den anden side ligger Gabicce Mare hvor stranden fortsaetter et stykke mere.

Man kan sige, at Cattolica er en rolig "lillebror eller lillesøster" til Rimini og Riccione. Her er tempoet ikke så højt og derfor passer byen bedst til dig, som rejser med børn og gerne vil have lidt fred og ro under ferien. Skulle du dog alligevel komme til at savne den intense sommerpuls så kan du bevæge dig nord om til Riccione, som bare er 14 km væk eller til Rimini som ligger ca 25 km væk og byder på alt mellem himmel og jord. Rimini har selv et fint historisk centrum, som man ofte glemmer. Så har du selvfølgelig også Ravenna, som blot tager en time i bil at nå til, og det kan være turen værd for dig. I Ravenna er der gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter, dejlige vinbarer og masser af kultur.

Tager du derimod ind i landet, dukker der en helt anden type landskab op med grønne bakker og smukke solsikkemarker, en dejlig kontrast til livet ved stranden. Vi anbefaler, at du tager op til "lilleputlandet" San Marino, hvor du har den smukkeste udsigt. Slå dig gerne ned på en af restauranterne med udendørsservering i det pittoreske centrum og få serveret en god frokost eller kop kaffe.

For dig som rejser med barn

På Residence Capitol tænker man på børnefamilier, og giver dig derfor muligheden for at, på forespørgsel og ved tilgænglighed, at få barneseng, barnestol, barnevogn og børne-badekar.

Med hensyn til parkering

For dig som kommer med bil findes der et par forskellige forslag. Du kan enten parkere i garagen, ca. 30 meter fra indkvarteringen og dette koster 9 euro pr. dag. Alternativt så er der en garage 300 meter væk, som koster 5 euro pr. dag. Hvis du vælger at parkere lidt længre væk, ca. 1 km væk, koster det 5 euro pr. dag, og så har du gratis shuttle frem og tilbage. Disse pladser bør dog bookes ved reserveres på forhånd.

Stilfulde, moderne lejligheder

Der findes tre typer lejligheder på Capitol, hvor af vi har valgt ud to ud af dem, Superior. To-værelseslejligheden har balkon (med plads til 4 personer) og havudsigt og tre-værelseslejligheden har to balkoner (med total plads til 4 personer) og havudsigt eller terrasse (med plads til 6 personer men uden havudsigt). De har alle Wi-Fi, Sat-TV, opvaskemaskine og mikroovn. Badeværelserne har bruser og hårtører. I tre-værelses lejligheden er der en TV LCD SKY VISION GOLD, som bevirker, at du kan se sport, fodbold og film ( i peroden 1/6-31/8).

Lejlighederne på Residence Capitol

Toværelses lejlighed Superior m. 2/4 sovepladser

Stue med med køkkenghjørne (opvaskemaskine, mikroovn) og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbelseng, badeværelse med bruser. Balkon med havudsigt.Ca. 35-38 kvm.

Treværelses lejlighed Superior m. 4/6 sovepladser

Stue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, mikrovn) og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser med bruser. To balkoner med havudsigt eller terrasse (ingen havudsigt). Ca. 50-55 kvm.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Capitol

Læs personlige anmeldelser af Residence Capitol som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Capitol. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk +++++

Vi er så tilfredse med denne indkvartering. Det overgik alle vores forventninger, og de var høje :) Super service lige fra første til sidste møde. Uanset hvad vi bad om, løste personalet det. Vi måtte låne babybad og et tørrestativ mm.
Ren, frisk, moderne og godt køkken.

Rene håndklæder 3 gange om ugen og sengetøj 2 gange om ugen var helt fantastisk.

Har kun gode ting at sige!
Perfekt beliggenhed med 2 minutter til stranden, som er helt fantastisk - vi kommer helt sikkert tilbage.

Læs mere
 
search map