Agriturismo i Castel d'Aiano i Emilia-Romagna

Agriturismo Piana dei Castagni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo La Piana dei Castagni er en gammel stenhytte beliggende i et fredfyldt område i et meget lidt besøgt hjørne af Italien. De fleste kører gennem Appeninnerne ad motorvejen mellem Bologna og Firenze og går glip af de frodige dale og de karakteristiske byer som Castel D'Aiano, der ligger ganske tæt på denne gård.

Landsted med få værelser

Den søde værtinde, Valeria, modtager de rejsende i sit hjem, hvor fem værelser er blevet indrettet til formålet. Alle værelserne er udstyret med satellitfjernsyn og privat badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Aircondition er ikke nødvendig på disse højder, men kommer du her om vinteren, er huset opvarmet.

Læs mere om Agriturismo Piana dei Castagni

Her kan du efter aftale smage de lokale retter

Værtinden arrangerer desuden traditionelle middage, hvor du efter aftale kan vælge mellem områdets verdenskendte retter som lasagne eller pasta bolognese (pasta med kødsovs) eller prøve nogle af de retter, der endnu ikke er nået uden for dalen. Ønsker man at spise her, vil Valeria gerne vide besked på forhånd - gerne allerede ved bestillingen.

Aktiviteter i omegnen

To km fra gården ligger et stort olympisk svømmebassin. Er du til lystfiskeri, så er der en lille sø 1 km herfra. Nærmeste hesteridning findes 6 km fra huset.

Til dig der ønsker fred og ro

Vi anbefaler stedet til alle de, der ønsker lidt fred og ro før eller efter ophold ved vandet i Toscana eller ved Adriaterhavskysten. Området er ligeledes velegnet til trekking-entusiaster, der gerne vil opleve et helt uspoleret område. Kan du ikke undvære storbyer, kan det oplyses at dejlige, livlige byer som Bologna og Modena ligger under en times kørsel herfra. Firenze og Ferrara kan nås på 1½ time.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Cuccaro Club

Rocchetta di Vara, Ligurien

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Populært i Emilia-Romagna

search map