Ferieboliger og hoteller i Castel d'Aiano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castel d'Aiano er lille og hyggelig og med under 2000 indbyggere er det ikke et sted med mange barer og dansesteder. Byen er mest berømt for de hårde kampe, der her udspandt sig mellem amerikanerne og tyskerne under anden verdenskrig.

 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.600 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Castel d"Aiano. 

Planlægger du en rejse med en større gruppe venner eller storfamilien, hvor indlogering på et hotel måske ikke er den optimale løsning? Så skal du måske overveje muligheden for at leje en villa i Italien. Her kan I være helt jer selv uden at skulle tage samme hensyn til andre gæster og nyde pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Castel d"Aiano. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Ønsker du ikke selv at køre de 17-1800 km fra Danmark, er der heldigvis adskillige internationale lufthavne i denne del af Italien. Skal du holde ferie i Castel d"Aiano, er den nærmeste Bologna lufthavn, men inden for rækkevidde er også for eksempel lufthavnene ved Firenze og Parma. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Da flyselskaberne jævnligt ændrer ruter og  tider, anbefales du altid at tjekke information om ruter og priser i søgemaskinen her på In-italia. Du kan her sammenligne aktuelle priser på flyrejser fra alle flyselskaber med forbindelser til Italien, så erdu helt sikker på at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Nærmeste togstation ligger i Ferrovie dello Stato (19 km), men der kører dog busser til byen. Det til trods kommer man ikke uden om, at det for de fleste er mest optimalt at have en bil til rådighed her, hvor der i øvrigt er gode vejforbindelser. Billeje i Bologna Lufthavn er som regel det mest praktiske valg, så du hurtigt kan komme videre til din feriebolig uden at skulle tænke på offentlig transport. 

Restauranter og shopping

Der findes kun et par spisesteder i selve Castel d"Aiano. Men til gengæld skal du ikke køre mange km for at finde endnu flere gode restauranter i nabobyerne - måske for at prøve en af områdets spcialiteter, en særlig udgave af den hvide trøffel: Tuber magnatum pico.

Byen har blandt andet et lille gourmetsupermarked, Salumi Tondi, hvor du kan få mange delikatesser og gode vine, hvis du sev vil stå for nogle af feriens måltider. Ønsker du at handle i store supermarkeder eller have en dag med shopping, må du søge udenbys. 

Læs mere om Castel d"Aiano

Udflugter

10 minutters kørsel mod sydøst ligger en sjælden type grotter, Grotte di Labante, som er dannet i en særlig form for porøs kalksten. Udover de fascinerende grotter er naturen her ganske idyllisk med talrige små vandfald og tykke tæpper af mos ned ad klipperne.

Udover mange tilsvarende smukke naturperler og små hyggelige landsbyer, er Castel d"Aiano også et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til kulturhistoriske højdepunkter som Bologna, Firenze, Lucca og Pisa. Alle kan nås på under to timers kørsel. 

Lokale links

Byen/kommunen har en officiel hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map