Anmeldelser af Agriturismo il Quadrifoglio

 
Agriturismo il Quadrifoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Quadrifoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calcara di Crespellano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo il Quadrifoglio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo il Quadrifoglio som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo il Quadrifoglio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Rie og Peter fra Vedbæk boede på Agriturismo il Quadrifoglio i Calcara di Crespellano fra d. 1. til d. 2. august 2008.

Vi har haft en meget dejlig tur, og alt er gået fuldstændigt, som vi har planlagt sammen med jer.
Vi startede på et agriturismo lidt udenfor Bologna, der var kun os, men den tilhørende restaurant fik rigtig mange gæster fra det lokale område - og det kan jeg godt forstå. Det var superlækker autentisk italiensk mad. Medarbejderne var utroligt søde, men kun én talte engelsk. Stedet kan varmt anbefales, værelserne er meget dejlige, og meget rene, og det ligger perkfekt, når man lørdag morgen skal videre sydpå til Toscana. Bagom ad hovedvejen vi boede ved, og direkte ned på motorvejen sydpå. Vi slap fuldstændigt for det totale trafikkaos, vi hidtil har spildt timer i, når hele Norditalien lørdag formiddag kører til Adriaterhavet.
Det er tredje gang vi er afsted med jer, og har været lige tilfredse hver gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map