Agriturismo i Calcara di Crespellano i Emilia-Romagna

Agriturismo il Quadrifoglio

 
Agriturismo il Quadrifoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Quadrifoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Calcara di Crespellano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Il Quadrifoglio ligger på landet kort fra Calcara di Crespellano. Det ligger tæt på motorvejen, bekymring over støjen er dog ikke begrundet, da de installerede lydbarrierer virker effektivt.

På den istandsatte bondegård er der blevet indrettet nogle værelser og et lille spisested for de rejsende, der ønsker at opleve Bologna på andre præmisser end et turistklassehotels. Her på gården er der også annekser og landbrugsaktiviteter endnu (her produceres især frugt og grøntsager). Gæsterne kan slappe af ved svømmebassinet efter en udflugt til Bologna, Parma eller oppe i Appenniner-bjergene.

Læs mere om Agriturismo il Quadrifoglio

Det lille og hyggelige spisested på gården byder på det traditionelle og veslmagende køkken fra disse kanter ved tilberedelse af hjemmelavet pasta (med æg som er tradition i Emilia), kødretter med de duftende urter og tilbehør af egen produktion. Frugt kan du altid regne med lige som de gode og enkelte desserter fra landet. På stedet produceres desuden diverse likører. Om sommeren og hver gang vejret tillader det serveres morgenmaden og måltiderne udendørs. Børnene er ikke blevet glemt og kan vælge retter fra børnemenuen.

På Agriturismo Il Quadrifoglio findes 8 værelser. De er enkelt indrettede og råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, wi-fi forbindelse og eget badeværelse med toilet og bruser. På nogle af dem er det muligt at sætte en ekstra seng ind men ikke mere end én.

Skjul teksten
 
 
search map