Anmeldelser af Agriturismo Santa Maria Maddalena

 
Agriturismo Santa Maria Maddalena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Santa Maria Maddalena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Budrio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Santa Maria Maddalena

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Santa Maria Maddalena som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Santa Maria Maddalena. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Henrik og rejsefælle fra Vejle boede på Agriturismo Santa Maria Maddalena i Budrio fra d. 15. til d. 18. august 2011.

Argriturismo Santa Maria Maddalena er et smukt sted i landlige omgivelser.
Vi havde oplevelsen af at spise på stedet 1 aften. Herefter var stedet "lukket" pga ferie, og vi var stort set de eneste gæster. Det var selvfølgelig lidt trist - men værten Ricco var imødekommende og hjælpsom
med at finde spisesteder i området.
Stedet har en høj standar med rengøring (nye håndklæder hver dag ect.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tine og familie fra Bagsværd boede på Agriturismo Santa Maria Maddalena i Budrio fra d. 15. til d. 25. juli 2011.

Vi har haft et helt fantastisk ophold hos Enrico, hans familie og ansatte, så vi kan varmt anbefale stedet til alle. Der var utrolig gode forhold. Gode rene værelser, smuk have, lækker pool, venlig service, fin morgenmad og velsmagende mad og vin i restauranten, som var meget besøgt af de lokale italienere. Vi kan kun rose Enrico og alle på Agriturismo Santa Maria Maddalena for at være meget venlige, hjælpsomme og imødekommende, og selvom det kun er Enrico, som taler engelsk, så oplevede vi, at alle gjorde alt for, at vi fik et godt ophold. Det var en ferie primært i blandt italienere, som vi klart foretrækker. Vi valgte ikke at leje bil, da vi hovedsageligt ønskede at slappe af på stedet. Men Enrico har en shuttle, så vi blev kørt til Bologna og Budrio. Det skal siges, at man fra Bologna nemt kan komme med tog til Venedig, Firenze, Milano eller Rom på få timer. Så der er mange muligheder for ture udover Bologna. Kort sagt: En helt fantastisk dejlig ferie på Santa Maria Maddalena - og vi kommer gerne tilbage.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Michael og familie fra Holbæk boede på Agriturismo Santa Maria Maddalena i Budrio fra d. 14. til d. 20. juli 2010.

Opholdet på Agriturisimo Santa Maria Maddalena i Budrio, var strålende.
Familien på stedet Enrico og hans forældre var utroligt søde og rare, og gjorde alt for at opholdet skulle blive godt, vi nød at det var autentisk Italiensk, restauranten (om aftenen ) var en oplevelse af Italiensk mad, med en Antipasta buffet som sjældent oplevet.
Stedet ligger godt for dagsture, vi var bl.a. i Pisa, Venedig, Verona, Adriaterhavet og naturligvis Bologna, som er en meget spændende by, med overraskende historie.
Alt i alt 6 skønne dage, vi kommer gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Merete og familie fra Lyngby boede på Agriturismo Santa Maria Maddalena i Budrio fra d. 24. til d. 28. juli 2010.

Fint ophold vi havde. Værtsfolkene er super venlige og imødekommende, selv med kun ganske få engelske ord. Vi kan anbefale det, hvis man har lyst til at bo godt,, nye moderne værelser, roligt og midt mellem italienere. Vi var de eneste udlændinge. Oplev søndagen ved poolen og søndagsbuffet med fantastisk italiensk mad og lokale beboere.

Udflugtssted er Bologna, men også Imola – hvis man vil opleve en formel 1. bane og hyggelige by samtidig

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map