Agriturismo i Budrio i Emilia-Romagna

Agriturismo Santa Maria Maddalena

 
Agriturismo Santa Maria Maddalena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Santa Maria Maddalena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Budrio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Santa Maria Maddalena ligger i fredelige og flotte omgivelser et par km uden for Budrio, hvor den flade Poslette begynder at stige mod bjergene. Det skønne og alt for lidt kendte centrum af Bologna ligger kun små 20 km væk og kan nås med toget fra Budrio. Det er også muligt at få stedet til at arrangere transport til og fra Bologna og lufthavnen - på forespørgsel og mod betaling. Der arrangeres desuden transfer til Budrio, hvilket er gratis. Lufthavnen ligger iøvrigt også i kort køreafstand herfra - omkring 23 km.

Ejerne har boet her siden begyndelsen af 1900-tallet, og den unge Enrico har udviklet sin bedstefaders gamle gård, så den kan leve op til vor tids krav. Sammen med sin mor driver han dette hyggelige sted med stor ildhu og masser af hjertevarme. Den store villa er blevet helt renoveret og indrettet som værelser med eget bad. I stueetagen er der reception og et lille spisested, hvor gæsterne får morgenmaden og - om de ønsker det - aftensmad til ganske rimelige priser. Madlavningen er helt efter den lokale tradition - fra Bologna stammer bl.a. såvel lasagne som tortellini - med brug af de produkter, der produceres på gården. Enrico har desuden en produktion af skovbær og producerer selv saft, marmelade ... og balsamico. Restauranten er lukket søndag aften, men til gengæld er her åbent til frokost, hvor også flere italienske familier kommer udefra for at nyde den gode mad og de skønne omgivelser.

Læs mere om Agriturismo Santa Maria Maddalena

I en nabobygning findes en flot fælles stue med stor pejs, der fungerer glimrende som læsesal og afslapningsrum i de køligere årstider. I endnu et anneks til villaen er der indrettet et fælles lokale der bruges til møder, kurser og andre arrangementer. I den store have findes der et svømmebassin med vandmassage (åbent til sent om aftenen) og tilhørende liggestole og parasoller. De udendørs omgivelser bærer præg af, at dette er en gård, hvor der faktisk arbejdes, og som ikke bare er til for turisternes skyld. Her står traktoren og andre 'autentiske' maskiner fremme sammen med havemøbler af plastic. Så hvis man er til velholdte og polerede prydhaver med fine havemøbler, skal man vælge et andet sted at holde ferie.

Husets 11 værelser råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, trådløst internet, telefon, minibar samt eget flot og nyrenoveret badeværelse med toilet og bruser. Værelserne i stueetagen råder alle over en lille privat have med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map