Ferieboliger og hoteller i Budrio

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bynes navn er sikkert af keltisk oprindelse, men dens grundlæggelse stammer vist fra romernes tid. Her skabte romerne et kanalsystem, som faktisk den dag i dag er velfungerende, og det har gjort markerne særdeles frodige.

Det nuværende centrum blev grundlagt i det 10. og 11. århundrede, men i det 14. århundrede blev byen genopbygget og forstærket med tårne og bastioner. Et stykke af bymuren fra det 14. århundrede kan beundres endnu ved Piazza Matteotti.
Budrio har flere hyggelige pladser at byde på, ligesom her findes flere restauranter og butikker. Byen har sågar deres egen radio-station, der ikke overraskende hedder Radio Budrio, ligesom Italiens førende producent, af pommes frites og andre færdiglavede kartoffel-arter, Pizzoli SRL holder til her.
Hver tirsdag kan man opleve marked i byen, men vil man have de store shoppemuligheder til rådighed, bør man tage den korte tur til Bologna (ca. 15 km), hvor udvalget er mange gange større! Har man ikke lyst til at lede efter en parkeringsplads i Bolognas heftige trafik, kan man med fordel tage toget derind.

Små 5 km fra Bolognas centrum findes den frodige bydel Bagnarola di Budrio. Området er mest kendt for sit store areal med overdådige gamle villaer og slotte og deres sirligt anlagte haveanlæg, der i daglig tale kaldes "Le ville di Bagnarola". Det særlig interessante er, at området til fulde repræsenterer byggestilen i og omkring Bologna fra det 16. århundrede til det 19. århundrede, når vi taler om boliger til de rigtig velstillede. I samme periode valfartede de mest præstigefyldte familier fra Bologna derfor også hertil for at nyde deres landsteder. De største attraktioner her er slottet Bentivoglio fra det 16. århundrede samt Villa Ranuzzi Cospi fra det 18. århundrede. Sidstnævnte befinder sig i komplekset Malvezzi-Campeggi, der også kaldes "Versailles i Bologna", fordi det er en kopi af Frankrigs Versailles . Flere af bygningerne kan kun observeres udefra, mens andre er åbne for offentligheden ved særlige begivenheder som koncerter, foredrag osv.
Hvis du vil opleve nogle af disse overdådige bygningsværker, er adressen: Via Armeggia, 42 - 40050 Bagnarola di Budrio.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Villa Lidia

Riccione

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map