Hotel i Bologna

Zanhotel Regina

 
Zanhotel Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Zanhotel Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mens du er i Bologna

Hotellet er centralt placeret og alt er inden for en kort rækkevidde. Hvis du ikke har været i Bologna før, vil vi helt klart anbefale dig; at tage en tur rundt i gaderne omkring Quadrilatero, det middelalderlige marked, hvor du kan slentre gennem de mange boder og gamle butikker, der sælger alle mulige slags lækkerier. Her kan du købe den berømte Bolognese og andre regionale specialiteter til at tage med hjem. Køb f.eks. tortellini, mortadella, tagliatelle og andre håndlavede pastatyper. På markedet sælges selvfølgelig også de populære lokale vine som Sangiovese, Lambrusco og Pignoletto.

Zanhotel ligger i hjertet af det historiske centrum i Bologna. Zanhotel er et hotel, som er effektivt, forstået på den måde, at det opfylder de basale behov for dit ophold. Forvent ikke for mange faciliteter og luksus. Hotellets ånd er afslappet og der er tale om et relativt lille hotel med kun 61 værelser i alt. Hotellets faciliteter og tjenester er egnede til de lidt kortere ophold. Hotellet har en bar, hvor man kan få en kop kaffe om morgenen eller et glas vin om eftermiddagen. Der er en parkeringsplads ved siden af hotellet til 20 euro per dag. Der er wifi tilgængeligt på alle værelserne og i hotellets fællesarealer.

Læs mere om Zanhotel Regina

Enkle værelser i klassiske stil

Zan Hotel Regina har 61 komfortable værelser.
Alle værelser har minibar, satellit-tv, telefon, aircondition og hårtørrer.

Læs om værelserne på Zanhotel Regina

Skjul teksten
 
 
search map