Hotel i Bologna

Muà Room & Breakfast

Muàs værelser er moderne og elegante Morgenmaden indtages i moderne og stilrene omgivelser
 
Muà Room & Breakfast er ikke tilgængelig i øjeblikket
Muà Room & Breakfast er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lækkert design, rene linjer, centralt beliggende i Bolognas historiske centrum og intim B&B med blot seks værelser - det er, hvad Muà Room & Breakfast kan byde på. Hele herligheden befinder sig i en stilfærdig gyde blot ca. 400 m fra domkirken i Bologna og ca. 50 m fra den livlige gade via del Pratello. Opgangen afspejler ejendommens historiske værdi og er renoveret, så den fremstår indbydende med spots.

Værelser
- De seks værelser er særdeles smagfuldt indrettede i skandinavisk stil med designermøbler i rene linjer og jordfarver. Værelserne har fladskærm med satellit-tv, aircondition, internetforbindelse, minibar, værdiboks, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Tre af værelserne vender ud mod gaden og tre af dem vender ud mod den indre gård. Et af værelser er et tresengsværelse.

Læs mere om Muà Room & Breakfast

Morgenmad
- Morgenmadssalen er nærmest stedets eneste fællesareal. Her dækkes der op i designervenligt miljø til langbordsbuffet. Her kan man blandt andet finde specialiteter fra Bologna, ost, pålæg, brød, frisk frugt, mælk, økologisk yoghurt, juice og kaffe. Morgenmaden anrettes ofte af danske Gitte, som arbejder hos værtsparret Uberto og Aurora.

Skjul teksten
 
 
search map