Anmeldelser af Mercure Bologna Centro Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Mercure Bologna Centro Hotel

Læs personlige anmeldelser af Mercure Bologna Centro Hotel som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mercure Bologna Centro Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Desværre meget skimmelsvamp i nogen af væggene.

Et dobbelt værelse som vi fik, lugtede meget så fandt vi ud at der var skimmelsvamp inde i væggen, som de bare har sat tapet op henover.

Bologna som feriedestination

Mercure Bologna Centro Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Mercure Bologna Centro Hotel
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map