Hotel i Bologna

Mercure Bologna Centro Hotel

 
Mercure Bologna Centro Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mercure Bologna Centro Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

4-stjernet kvalitet tæt på centrum

Mercure Hotel Bologna Centro ligger i Bolognas nye hjerte. Hotellets facade ligger lige overfor hovedbanegården, og bagved finder du en stor, grøn have. Her får du et niveau, som du kan forvente dig af Mercure-kæden; et godt 4-stjernet hotel med lidt gammeldags værelser, men med fine services og faciliteter. Uanset, om dit formål med at rejse til Bologna er forretningsmæssigt, eller om du skal holde et par dages ferie, passer Mercure Bologna Centro til dig. Her er du tæt på det hele: Det historiske centrum ligger 10 minutters gang væk, og der finder du de fleste interessante seværdigheder, byen har at byde på.

Gode faciliteter og services

Her er lagt op til et komfortabelt ophold, hotellet har: Fitnesscenter, tennisbane, cykeludlejning, parkeringsplads og Wi-Fi på hele hotellet. Derudover er her et lille business center, hvis du er her i arbejdsmæssigt øjemed. Barens atmosfære er afslappet, så her kan du uden problemer koble af med en drink om eftermiddagen eller med din morgenkaffe, og der kan serveres snacks dagen igennem, både indendørs og udendørs på terrassen.
Hotellet har ingen restaurant. Den nærmeste restaurant ligger, ligesom flere barer, i området, tæt på hotellet.

Læs mere om Mercure Bologna Centro Hotel

Lyse og farverige værelser

Hotel Mercure Bologna Centro tilbyder 244 lyse og farverige værelser, som er komfortabelt møblerede. Værelserne er fordelt på 7 etager. Alle værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, gratis Wi-Fi, pengeboks og privat badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på Mercure Bologna Centro Hotel

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Mercure Bologna Centro Hotel

Læs personlige anmeldelser af Mercure Bologna Centro Hotel som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mercure Bologna Centro Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Mercure Bologna Centro Hotel

Centralt beliggende hotel, hvor alt fungerer.

Venlig og opmærksom betjening. Gode værelser til prisen. Super centralt beliggende i gåafstand til alt.

Læs mere

Desværre meget skimmelsvamp i nogen af væggene.

Et dobbelt værelse som vi fik, lugtede meget så fandt vi ud at der var skimmelsvamp inde i væggen, som de bare har sat tapet op henover.

Læs mere
 
search map