Hotel i Bologna

Zanhotel Tre Vecchi

 
Zanhotel Tre Vecchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Zanhotel Tre Vecchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bologna er måske ikke dit første valg for en storbyrejse til Italien. Men, vi er sikre på at du vil blive overrasket over byens sjæl og mangfoldighed. Hvis du har tid, vil vi anbefale dig at klatre til toppen af Torre Asinelli. Tårnet er bygget i det 11. århundrede, der er 498 trin, en effektiv kaloriebrænder. På toppen er der en fantastisk udsigt over byens røde tage og de omkringliggende grønne bakker. Et andet interessant sted i Bologna er Archiginnasio. Universitetet er det ældste i den vestlige verden, det blev grundlagt i 1088. Vi vil også anbefale dig at smage på det meget anderkendte lokale køkken og udforske specialiteten tortellini. Prøv salvie og smør til din tortelloni, tagliatelle med sauce, mortadella og grissini med et udvalg af pølser og oste som den lækre stracchino. Alle retterne nydes selvfølgelig med en lækker lokal hvidvin som fx Pignoletto eller måske en rød Lambrusco.

Enten elsker du det, eller også hader du det

Som du nu ved, er Bologna bestemt ikke en kedelig by. Det giver god mening at vælge et hotel, der gør det muligt at nå alle steder inden for en kort gåtur. Hotel Tre Vecchi ligger lige i centrum på den måske mest berømte gade i Bologna, Via dell 'Indipenza. Her finder du masser af liv og aktivitet. Restauranter, barer og butikker ligger alle tæt på hotellets hoveddør. Hovedbanegården er også tæt på, hvor der er gode offentlige transportforbindelser til hele byen og resten af Italien.

Hotellets indretning er ikke alles smag, den er lidt kitschet i sin stil, men der er en god stemning og fine faciliteter og services.
Der er et fint barområde, hvor du kan hvile efter at have været på oplevelse hele dagen eller nyder en morgen espresso, alt i mens du læser din avis. Udendørs faciliteterne byder på en have, en terrasse og selvfølgelig et parkeringsanlæg (mod betaling). Hotellet tilbyder gratis wifi på værelserne og i fællesarealerne.

Læs mere om Zanhotel Tre Vecchi

Små men komfortable værelser

Hotel Tre Vecchi er et mellemstort hotel, der tilbyder 96 komfortable værelser. Værelserne har alle aircondition, telefon, gratis wifi, satellit-tv, minibar, værdiboks og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Læs om værelserne på Zanhotel Tre Vecchi

Skjul teksten
 
 
search map