Hotel i Bologna

Hotel Touring

 
Hotel Touring er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Touring er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det hyggelige, familieejede og nyrenoverede Hotel Touring ligger i en stille gade, centralt i Bolognas historiske centrum og kun ca. to km fra togstationen. Der er ca. 10 minutters gang til Piazza Maggiore herfra. Hotellet åbnede første gang i 1957 og har siden gennemgået løbende renoveringer. Dog har man forsøgt at beholde den oprindelige lidt gammeldags stil, og tilført denne forskellige barokinspirerede elementer, så man finder her en ganske charmerende blanding af stilarter, og en meget hyggelig og hjemlig atmosfære.

Hotellet råder over noget så specielt som en tagterrasse med jacuzzi (åben i sommermånederne) midt i byen, hvorfra der er en mageløs 360 graders udsigt over Bolognas terracotta-tage og det bakkede landskab i udkanten af byen. Den hyggelige indretning heroppe med jernmøbler, store blomsterkrukker og mulighed for at krybe i skygge under de fine baldakiner, indbyder til ren afslapning, selvom man befinder sig midt i en storby. På hotellet findes desuden bar, elevator og parkering. Mod betaling kan gæsterne leje cykler og anvende hotellets garage. Alternativt kan man parkere på den nærmeste store p-plads (mod betaling), der ligger på Viale Enrico Panzacchi.

Læs mere om Hotel Touring

De 39 værelser er velmøblerede og har alle eget badeværelse/toilet med hårtørrer, aircondition eller ventilator, wi-fi (mod tillæg), telefon, satellitfjernsyn og sikkerhedsboks. Familien, der ejer hotellet, er søde og venlige, og gør hvad de kan, for at deres gæster skal føle sig velkomne og godt tilpas. Morgenmaden serveres a buffet, i den lille, hyggelige morgenmadsrestaurant i hotellets kælderetage. Hvis vejret tillader det, kan man også vælge at indtage sin morgenmad på tagterrassen eller i den hyggelige lille gårdhave.

Skjul teksten
 
 
search map