Hotel i Bologna

Hotel San Donato

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev den historiske stemning i Bologna

Bologna er måske ikke den by, du allerførst tænker på, når du planlægger en tur til Italien. Der er dog ikke meget tvivl om, at du vil blive positivt overrasket over byens stemning og mangfoldighed. Bologna er en attraktiv by, bygget op med røde mursten og fyldt med paladser. Et af byens mest berømte vartegn er universitetet, som er registreret som et af de ældste i Europa.

Bologna er både lækker mad og historiske mindesmærker

Der er i det hele taget en del at opleve i Bologna. For eksempel kan du få brændt nogle kalorier af med en tur op ad trappen til toppen af tårnet Torre Asinelli. Det blev bygget i det 11. århundrede, og trappens 498 trin skal nok få din puls op. Når du er kommet til tops, kan du beundre udsigten over Bologna og de omgivende, grønne bakker. Besøg også Archiginnasio, hvor universitetet i Bologna blev grundlagt i 1088.

Naturligvis skal du også smage på de lokale lækkerier, herunder ikke mindst den kendte Tortellini. Prøv smør og salvie-tortellini, tagliatelle al ragú, mortadella, små, lokale brød med pølse og bløde oste såsom stracchino og squaquerone, som selvfølgelig alle med fordel kan skylles ned med en lokal, hvid Pignoletto eller rød Lambrusco.

Læs mere om Hotel San Donato

Tagterrasse med bemærkelsesværdig udsigt

Hvad er bedre end at starte dagen med en god morgenmad på tagterrassen? Udsigten er rent ud sagt episk, og du kan se Bolognas to karakteristiske tårne så klart, som var de dine naboer. Om eftermiddagen eller aftenen kan du slappe af på tagterrassen med en snack fra baren.

Hotellet har ingen restaurant. Du skal dog blot gå ud af døren, så finder du et stort udvalg af trattoriaer, barer og butikker. Efter 5 minutter befinder du dig på den centrale plads, Piazza Maggiore, hvor du kan finde endnu flere steder at nyde en lækker frokost eller aftensmad.

Godt at vide om Best Western Hotel San Donato

De italienske byer er dyre, når det handler om at parkere. Det gælder også for Bologna. Men ingen grund til at spekulere på det, for hvis du ankommer med bil, kan du parkere den i hotellets parkeringsfaciliteter. Hvis du vil online, har du adgang til gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Enkle, men komfortable værelser

Hotellet har i alt 59 klassiske værelser. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, elkedel, minibar og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel San Donato

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map