Anmeldelser af Hotel Regina

 
Hotel Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Regina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Malene og familien fra Hvidovre boede på Agriturismo Piana dei Castagni i Castel d'Aiano fra d. 4. til d. 7. juli 2007, på Fattoria di Castiglionchio i Rosano sull'Arno fra d. 7. til d. 14. juli 2007 og på Hotel Regina i Bologna fra d. 14. til d. 16. juli 2007.

Især Castel d'Aiano var fantastisk. En overset perle - off the beaten track - og Valeria var så sød og behjælpelig. Stor ros til hende. Rosano sull'Arno var også lækkert for både børn og voksne. God mad og faciliteter. Desværre var vi, og mange andre danskere vi talte med, generede af MYG i lejlighederne. Det er uforståeligt at landlorden ikke gør noget ved problemet (fx myggenet for vinduerne). Det gik os lidt på nerverne til sidst med den natlige summen for ørerne og ti nye myggestik hver morgen. Det ødelagde det helhedsindtrykket. Bologna er en smuk og levende by, ikke så børnevenlig, men OK i et par dage. Hotellet også OK.

Alt i alt mange tak for hjælpen, Vi vender sikkert tilbage. Måske skulle I overveje at lave opholdbeviset på engelsk/italiensk. Hotel Regina havde lidt vanskeligheder med at godkende det rent danske bevis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map