Hotel i Bologna

Hotel Regina

 
Hotel Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bologna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Regina er et 3-stjernet hotel beliggende midt i Bolognas historiske centrum blot fem minutters gang fra banegården og Piazza Maggiore. Hotellet ligger helt perfekt for de der ønsker at bo midt i det pulserende og hyggelige centrum, med forretninger, caféer, restauranter og historiske seværdigheder.

Hotellets faciliteter
Hotellet indeholder hall, lounge, morgenmadsrestaurant, bar, elevator og internetpoint. De 61 værelser er pænt indrettet, og er alle udstyret med badeværelse med hårtørrer, satellit-TV, minibar og aircondition.

Læs mere om Hotel Regina

Parkering og marked
Hotellet har 3 parkeringspladser, som man kan forudbestille, men som ikke kan garanteres før ved ankomsten. Alternativt findes der en meget stor offentlig P-kælder med betalingspladser lige ved siden af hotellet.
Har du lyst til at opleve en typisk italiensk markedsstemning, bør du unde dig selv et besøg på Piazza 8 Agosto, der også befinder sig som nabo til hotellet. Hver fredag og lørdag afholdes her marked fra tidlig morgen til kl. 19 om aftenen - hele året rundt. Her fristes både lokale og turister af det store udvalg, hvor stort set alt (dog ikke fødevarer og møbler) kan købes.

Skjul teksten
 
 
search map