Hotel i Bologna

Hotel Porta San Mamolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette stemningsfulde og hyggelige hotel ligger centralt i byen, ganske tæt på Piazza Maggiore, Fontana di Nettuno og Basilica di San Petronio - nogle af de vigtigste historiske monumenter. Hotellet ligger ud imod en lille, smal gade, hvor trafikken er meget begrænset.

Her møder du gæstfri stemning

Hotellet adskiller sig væsentligt fra mange af byens øvrige, traditionelle byhoteller. Man fornemmer tydeligt at ejeren, den venlige Roberto, sætter en ære i at skabe en god og gæstfri stemning for både voksne og børn. Den indbydende morgenmadsbuffet nydes på den overdækkede veranda, med udsigt til gårdhaven, der er en sand oase med dens mange blomster, oliventræer og grønne planter.

Læs mere om Hotel Porta San Mamolo

Nyd den skønne gårdhave

Til rådighed for hotellets gæster er døgnåben reception, snackbar, fjernsynsstue, gårdhave, garage (mod betaling af tillæg) og wi-fi på værelset; Roberto har valgt, at gæsterne kun skal betale et symbolsk beløb for at benytte sig af wi-fi, som han så til gengæld giver videre til velgørenhed af syge børn. Hotellet råder kun over 15 garagepladser, og de uddeles efter princippet 'først til mølle'. Alternativt kan man - mod betaling - parkere på StavecoViale Enrico Panzacchi, der er et offentligt parkeringsanlæg i nærheden af hotellet.

Elevator fører dig nemt til de øverste etager

Hotellets 43 værelser er indrettet i kønne, gyldne farver, med vægt på detaljen. Stilen er klassisk tilsat lidt romantik. Værelserne er alle forskellige, idet man har respekteret de gamle bygningers karakteristika med bl.a. bjælkelofter. De ligger fordelt i stuen og på første, anden og tredje sal, og en elevator fører til samtlige etager.

Vælg mellem to værelsestyper

Der findes to værelsestyper på hotellet; classic og junior suite. Juniorsuiten er det største værelse, og er indrettet med to dobbeltsenge. Alle værelserne råder over aircondition, satellitfjernsyn, værdiboks, minibar og wi-fi samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Læs om værelserne på Hotel Porta San Mamolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Porta San Mamolo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Porta San Mamolo som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Porta San Mamolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 27 anmeldelser fra Hotel Porta San Mamolo

dejlig dejlig

dejlig ferie. et rigtig godt sted, mange gode spise steder og et hotel med en rigtig god service og behjælpsom med alt.

Læs mere

Perfekt lokalisation og hjælpsom vært.

Fantastisk at nyde Bologna fra dette stille sted, hvor værten hjalp til med at reparere en defekt bil.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Porta San Mamolo

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Porta San Mamolo

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Porta San Mamolo

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Porta San Mamolo

Læs mere
 
search map