Hotel i Bologna

Hotel Il Guercino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring en lille storbyferie eller forlænget weekend i Bologna

Bologna er et skønt sted at tilbringe et par dage, for eksempel en forlænget weekend. Byens atmosfære er livlig, som man ofte oplever det i universitetsbyer. Den er charmerende, bygget op med røde mursten, og paladserne står tæt. Et af Bolognas mest berømte vartegn er det ældgamle universitet, som er et af de ældste af sin slags i Europa.

Besøg Bolognas historiske bygninger og markeder

I denne dejlige middelalderby kommer du ikke til at kede dig. Hvis du ikke er bange for at få lidt motion, kan du tage de 498 trappetrin op til toppen af tårnet Torre Asinelli, som blev bygget i det 11. århundrede. Herfra kan du nyde en fantastisk udsigt over Bologna og de omkringliggende, grønne bakker. Besøg også Archiginnasio, hvor Universitetet i Bologna blev grundlagt i 1088.

Mens du er i Bologna skal du selvfølgelig også smage på de dele af den lokale kultur, der handler om mad og drikke. Eksempelvis den regionale specialitet, Tortellini. Prøv Tortellini med salvie og smør, tagliatelle al ragù, mortadella, eller de særlige, små, lokale brød med pølser og bløde oste som stracchino og squaquerone. Altsammen passer perfekt til at blive skyllet ned med en lokal, hvid Pignoletto eller rød Lambrusco. Du kan naturligvis ose rundt på byens hyggelige markeder og finde alle disse produkter. De fleste markeder bliver afholdt på faste dage, og her finder du også masser af barer, restauranter og butikker.

Læs mere om Hotel Il Guercino

Hotel Il Guercino er et anderledes by-hotel

På Hotel Il Guercino bor du i et roligt område lige udenfor Bolognas historiske centrum. Her kan du nyde den fredfyldte atmosfære, samtidig med, at du kun har ca. 15 minutters gang ind til centrum. Noget af det bedste ved hotellet, bortset fra det attraktive design, er gården. Dette er det perfekte sted at vågne langsomt om morgenen, med en espresso, mens du mærker de første solstråler på din hud. Senere på dagen serveres snacks og forfriskninger fra baren.

Slap af i wellness-centret

Noget andet, der med stor sandsynlighed vil falde i din smag, er Hotel Il Guercinos wellness-center, Il Bagno di Diana. Her kan du, mod et ekstra gebyr, gøre brug af finsk sauna, tyrkisk bad og boblebad med farveterapi. Hvis du vil brænde lidt kalorier af, har du gratis adgang til fitnesscentret.

Farverige og harmoniske tema-værelser

Hotellet har 40 værelser, som alle er decoreret i deres egen stil og de er ret små og intime.. Alle værelser har gratis Wi-Fi, aircondition, satellit-tv, kaffe og te-faciliteter, minibar og pengeboks. Det private badeværelse har bruser og hårtørrer. Mange af værelserne har balkon, afhængigt af værelsestypen.

Læs om værelserne på Hotel Il Guercino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Guercino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Guercino som ligger i Bologna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Guercino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Il Guercino

Spændende hotel

Fint og spændende hotel i passende afstand fra centrum, og med meget god morgenmad og service for øvrigt.

Læs mere

Hyggeligt hotel med god atmosfære og service

Kan anbefale både hotel og Bologna, som feriedestination.

Læs mere

3 Dage i Bologna

En dejlig by som passer til 3 dage
Et dejligt hotel med en hyggelig gårdhave,
Hotellet ligger fint i forhold til byen
Søde og hjælpsomme personale
Et stort og flot morgenbord

Læs mere

Meget godt hotel på trods af beliggenheden

Som sagr er beliggenheden ikke optimal men hotellet er vel 4 stjerne værd

Læs mere

Hyggeligt hotel tæt på centrum

Et hyggeligt hotel som ligger i gåafstand fra centrum. Pænt, rent, udmærket morgenmadsbuffet og god betjening.
Værelserne er ikke store men de er bekvemme og har hvad du skal bruge. Kan klart anbefales til en forlænget weekend i Bologna.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Il Guercino

Fint hotel. God morgenmad. Flink personale. Små værelser.

Læs mere
 
search map